Home Pers & nieuws Nieuws Details

In memoriam: mevrouw Cato Linders

30-09-2021 09:00

Verdrietig, maar erg dankbaar voor alles wat ze voor ons bedrijf heeft betekend, namen wij kennis van het overlijden van mevrouw

Cato Linders-Ponjee
Mevrouw Linders

Mevrouw Linders was samen met haar echtgenoot Jan de grondlegger van ons familiebedrijf. Vanuit hun zuivelbedrijf startten ze in de jaren ’50 een zelfbedieningswinkel, die goeddeels door mevrouw Linders werd gedreven. Het was met recht ‘haar winkel’. In 1963 openden ze in Gennep hun eerste supermarkt, aanvankelijk met de naam “Klimop supermarkt” en later herdoopt als J-markt. Dit was de start van het familiebedrijf Jan Linders Supermarkten zoals we vandaag de dag kennen.

De laatste jaren bewoonde mevrouw Linders een appartement boven de nieuwgebouwde Jan Linders supermarkt in Gennep. Ze kwam daar vaak meerdere keren per dag en dan kon ze in haar betrokkenheid enthousiast maar ook behoorlijk kritisch zijn. Ze genoot ervan onder de mensen te komen en ze vond het fijn om met al haar ervaring in de detailhandel nog een bijdrage te kunnen leveren.

Mevrouw Linders, bedankt voor alles. Rust zacht.

We wensen de familie Linders heel veel sterkte met dit grote verlies.

Ter nagedachtenis aan mevrouw Linders hebben we een online condoleanceregister geopend. We nodigen je uit om hier, geheel vrijblijvend, een condoleance achter te laten.

Mocht je een condoleance per post willen sturen, dan kan dit via:
Jan Linders Supermarkten  - T.a.v. C. Drissen - Postbus 72 -5854 ZH Bergen.

 

 


 


Terug