Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws Nieuws Details

Inwoners Cuijk enthousiast over ‘hun’ vernieuwde Jan Linders supermarkt

16-09-2016 10:35

Opening Jan Linders Cuijk

Ze moesten hun supermarkt er anderhalve week voor missen, maar uit de reacties van de toegestroomde klanten blijkt dat het resultaat het meer dan waard was. ‘Ik ontvang zoveel enthousiaste feedback van de klanten hier, ongelooflijk! Dat laat mij alleen maar zien hoe belangrijk een goede supermarkt is voor een buurt, en voor een dorp. Wat fantastisch dat onze nieuwe formule ook hier met open armen wordt ontvangen!’, aldus Leo Linders, algemeen directeur.

Nieuw in Cuijk: de Keuken van Jan Linders
Woensdag 14 september openden om 9.00 de deuren van de vernieuwde supermarkt. In het hart van de supermarkt staat de Keuken van Jan Linders. Vers gesneden kaas en vleeswaren liggen hier overzichtelijk gepresenteerd. Broodjes en pizza’s worden ter plekke belegd, dus een speciale wens of verzoek is geen probleem. Verder worden er verse gerechten bereid, zoals salades, sushi en complete maaltijden. Zoals klanten van Jan Linders gewend zijn, is er ook grote aandacht besteed aan de versafdelingen. ‘Als beste Verssupermarkt kunnen we niet anders dan al die prachtige versproducten hun verdiende ruimte en aandacht geven’, aldus Linders.

Extra openingsacties
De komende weken kunnen de inwoners van Cuijk genieten van verschillende openingsacties in hun nieuwe supermarkt. Naast de vele extra aanbiedingen, maken zij kans op gratis boodschappen door de feestelijke raamposter op te hangen.  Op  SuperZaterdag 24 september  zijn er van 10.00 tot 14.00 uur extra proeverijen en leuke activiteiten. 

Terug