Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders baas boven baas met 5e Beste Vers titel in 5 jaar

19-09-2014 16:18

tl_files/images/Persberichten/beste vers 700x200.jpg

Jan Linders supermarkten is alweer gekozen als Beste Vers Supermarkt van Nederland. Zowel in 2010, 2011, 2012, 2013 én 2014 geven klanten Jan Linders de hoogste waardering voor álle versafdelingen (aardappelen, groente en fruit, vlees en brood). ‘Voor de 5e keer op rij is echt uniek. Het voelt alsof het voor het eerst is. Het went gelukkig nooit. Namens alle medewerkers van Jan Linders wil ik onze klanten hartelijk bedanken voor hun waardering. We gaan dit samen met hen vieren’, aldus Leo Linders, algemeen directeur Jan Linders.
 
Kampioen in brood
Om Beste Vers Supermarkt van Nederland te worden moet een supermarktketen uitmuntend  presteren op álle versafdelingen. 1 afdeling springt daar voor Jan Linders echter bovenuit. De Jan Linders broodafdeling. De afgelopen 11 jaar is deze afdeling namelijk voor de 10e keer tot beste Broodafdeling van Nederland gekozen.
 
Klantenonderzoek
Voor dit GfK onderzoek zijn alle Nederlandse supermarkten beoordeeld door hun eigen klanten op basis van duizenden winkelbezoeken. De klanten hebben voor de drie versgroepen aardappelen, groente & fruit, brood en vlees een rapportcijfer gegeven op de volgende aspecten: aantrekkelijke aanbiedingen, lage prijzen, goede kwaliteit/versheid en ruime keuze in assortiment.

Terug