Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders beloont trouwe klanten in Mill met gloednieuwe supermarkt

06-01-2017 09:18

Persbericht opening Mill - Jan Linders

Op woensdag 4 januari opende Jan Linders zijn nieuwste supermarkt aan de Markt in Mill. De supermarktketen verliet het ‘knusse pand’ aan de Oranjeboomstraat, waar het al sinds de jaren 80 gevestigd was. ‘Deze  grotere en vernieuwde supermarkt is een welgemeend dankjewel aan al onze trouwe klanten in Mill’, aldus Leo Linders, algemeen directeur. ‘Dat zij zich bij ons ‘thuis’ moesten blijven voelen, dat was ons uitgangspunt bij de realisatie van de nieuwe supermarkt. Maar dan wel met alle voordelen van onze nieuwe formule!’

De eerste reacties zijn positief: ‘De supermarkt is overzichtelijk, lekker licht en je hebt de ruimte. Het is zo echt prettig boodschappen doen. De uitgebreide versafdeling is ook een pluspunt zo in het nieuwe jaar. Ook ben ik blij om alle vertrouwde gezichten weer terug te zien!’, aldus een vaste Jan Linders klant.

Nieuwe formule
Jan Linders opent de supermarkt volledig in zijn nieuwe formule, waarin ‘het voordeel van het zuiden’ verder is aangescherpt met inspiratievolle concepten en groter winkelcomfort. Zo worden In de keuken van Jan Linders, gelegen in het hart van de versafdelingen, dagverse producten aangeboden: broodjes en pizza’s worden naar wens belegd. Naast salades, carpaccio en sushi vindt de klant hier ook een nieuw assortiment Onze Trots verse maaltijden van traiteurskwaliteit.

Sparen voor een gratis boodschappenpakket
De komende weken kunnen de klanten in Mill genieten van verschillende openingsacties in de nieuwe supermarkt. Klanten kunnen bijvoorbeeld sparen  voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van 50 euro.


Terug