Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders bezorgt klanten een warm welkom thuis met gratis boodschappen

21-08-2015 13:24

tl_files/content_resources/images/00 Weekproces/2015 week 35/JL_web_carrousel_851x315_wk35-2015-1.jpg

Op vakantie gaan is fijn, maar thuiskomen in het vertrouwde zuiden is des te lekker. En dát gevoel wil Jan Linders graag versterken. Daarom pakt de supermarktketen vanaf maandag 24 augustus extra uit. Met heel veel grote aanbiedingen en de lekkerste producten. Zaterdag 29 augustus wordt echt een hoogtepunt: De hele dag maken klanten in alle supermarkten én op Facebook kans op een goed gevuld boodschappenpakket. 

Heel veel gratis boodschappen
Op zaterdag 29 augustus is het één groot feest bij Jan Linders. In alle 57 supermarkten maken klanten kans op een gratis boodschappenpakket ter waarde van 30 euro. Ieder half uur gaat de gong. Staat u op dat moment aan de kassa af te rekenen, dan bent u misschien wel de gelukkige. Op Facebook maken klanten extra kans: van 10.00 uur tot 17.00 uur  wordt ieder uur een boodschappenpakket verloot. 

50% korting en 1+1 gratis
Zoals klanten van hem gewend zijn, pakt Jan Linders vooral uit met heel veel aanbiedingen. Drie weken lang genieten klanten van 50% korting en 1+1 gratis om de koel- en voorraadkast goed mee aan te vullen.

Nagenieten én lekker thuiskomen
Ook zo genoten van die smaakvolle Italiaanse vleeswaren of het lekkere Duitse bier? Ook die heerlijke buitenlandse producten zijn weer te vinden bij Jan Linders. En dan natuurlijk in combinatie met die vertrouwde producten en smaken: de Limburgse vlaai en het Korengoud brood bijvoorbeeld. Dat is pas lekker thuiskomen. 

Terug