Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders biedt Kerkrade de 'beste acties' in zijn nieuwste supermarkt

17-03-2016 16:57

Opening Kerkrade

‘Elke week meer dan 100 acties,  staat er op de pui. Ik ga ze tellen! Maar gezien de rij bij de kassa moet het kloppen’, aldus een van de eerste klanten van de nieuwe Jan Linders op het Carboonplein. Donderdag 17 maart opende hier de nieuwste Jan Linders supermarkt in het voormalige Albert Heijn pand. Hier gaat Jan Linders zijn belofte van ‘de beste acties van Kerkrade’ waarmaken.

Vrachtwagen stuntverkoop
De inwoners van Kerkrade werden in de aanloop naar de opening al flink opgewarmd. Zo organiseerde de supermarktketen tijdens de verbouwing een heuse ‘vrachtwagen stuntverkoop’ met zéér aantrekkelijke aanbiedingen. ‘Dat was alvast onze belofte van wat komen gaat’, aldus Leo Linders, algemeen directeur. Ook werden er kortingsbonnen van 7.50 euro uitgedeeld. ‘We willen iedereen zo laagdrempelig mogelijk kennis laten maken met wat wij ‘het voordeel van het zuiden’ noemen. Het gaat om de perfecte balans tussen kwaliteit en voordeel’, legt Linders uit.

Vliegensvlugge verbouwing
De nieuwe supermarkt bevindt zich in de voormalige Albert Heijn aan het Carboonplein. Jan Linders heeft het pand aan de Marktstraat gesloten.  Op 5 maart gingen deze beide panden dicht, om daarna te starten met de verbouwing van de nieuwe supermarkt. Leo Linders: ‘Ik ben écht trots op de medewerkers en leveranciers die keihard gewerkt hebben om deze winkel in korte tijd om te bouwen naar deze nieuwe Jan Linders’.

Extra openingsacties
De komende weken kunnen de inwoners van Kerkrade genieten van verschillende openingsacties in hun nieuwe supermarkt. Naast de vele extra aanbiedingen, kunnen zij sparen voor een goed gevuld  boodschappenpakket ter waarde van 50 euro én maken zij de eerste drie zaterdagen kans op mooie prijzen tijdens het ‘Rad van Fortuin’.

Terug