Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders breidt veiligheidsmaatregelen uit met plexiglas schermen

19-03-2020 09:00

Vanaf donderdag 19 maart worden er in alle 61 Jan Linders supermarkten plexiglas schermen geplaatst bij de kassa’s en servicebalies om klanten en kassamedewerkers nog beter te kunnen beschermen tegen het coronavirus.

Eerder zijn al diverse (hygiëne)maatregelen getroffen om iedereen veilig en sociaal boodschappen te kunnen laten doen. Naast de door het RIVM voorgeschreven persoonlijke hygiënemaatregelen worden alle Jan Linders supermarkten regelmatig gereinigd en gedesinfecteerd, zeker de voorwerpen die vaak worden aangeraakt zoals pinapparaten, handscanners, winkelwagentjes en handvaten van koelingen worden extra vaak gereinigd.

Vanaf nu wordt daar ook het zogenoemde kuch-scherm aan toegevoegd om het boodschappen doen nog veiliger te maken voor zowel de kassamedewerkers als klanten. Daarnaast worden bij alle kassa’s op de vloer lijnen getrokken om de afstand van anderhalve meter tot elkaar nog beter te kunnen realiseren. De lijnen zijn trapsgewijs op de vloer gezet, zodat er ook tussen rijen voldoende ruimte ontstaat. Ook gaan kassa’s zoveel mogelijk gespreid open en wordt handcontact vermeden.

Alle maatregelen die Jan Linders neemt om de gezondheid van klanten en medewerkers te beschermen zijn voor de klanten na te lezen op www.janlinders.nl/maatregelen.

Terug