Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders brengt een ode aan alle prinsen met méér dan 200 unieke lokale prinsenposters

29-01-2020 14:00

Nieuw Bergen, 29 januari 2020 – Komend carnavalsseizoen brengt Jan Linders als supermarktketen van het zuiden een ode aan alle prinsen. Dit wordt gedaan door van meer dan 200 prinsen, unieke lokale prinsenposters te ontwerpen en deze te verspreiden aan klanten via de supermarkten. Daarnaast sparen klanten voor een unieke draagtray-scepter én maken ze kans op de titel ‘het mooist versierde raam van het zuiden’!

Inspelend op de traditie in het zuiden om ramen, gevels en straten te versieren, verstrekt Jan Linders in de weken vóór carnaval – vanaf 8 februari – gratis meer dan 200 unieke prinsenposters. De posters zijn gratis verkrijgbaar bij de Jan Linders supermarkt in de (omliggende) plaats van de betreffende prins (of prinses). Op deze manier worden de prinsen van het zuiden in het zonnetje gezet, komt een feestelijk straatbeeld tot stand en wordt het mooiste feest van het jaar écht samen gevierd.

Aan de totstandkoming van deze posters ging een monsterklus vooraf, die startte op de 11e van de 11e in het afgelopen jaar. In totaal gaven 225 prinsen gehoor aan de oproep en lieten zich portretteren. “Prachtig om te zien hoe enthousiast prinsen en carnavalsverenigingen reageren”, aldus Gineke Wilms, Manager Marketing & Communicatie bij Jan Linders. “Wie weet geven we hier volgend jaar een vervolg aan en kunnen we dit initiatief verder laten groeien.”

De lokale lancering van de posters wordt in de supermarkten gevierd, alle geportretteerde prinsen krijgen hun eigen portret uitgereikt. Dit wordt een feestelijk moment met muziek, koffie en wat lekkers: een échte ode aan de prins.

Er schuilt een prins in iedereen!
Voortbordurend op de hyperlokale give-aways die Jan Linders de afgelopen jaren succesvol inzette – zoals vlaggen, sjaals, pins en led-speldjes – laat Jan Linders deze carnaval ook de prins in iedereen ontwaken. “Dit carnavalsseizoen sparen klanten voor een gratis draagtray-scepter; reuze handig in de kroeg of op het pleinfeest. Daarmee zwaaien ook onze klanten als een echte prins de scepter én kunnen ze ‘hun gevolg’ eenvoudig van een rondje voorzien!”, aldus Gineke Wilms.

Van 27 januari t/m 23 februari ontvangen klanten bij aankoop van deelnemende acties 1 spaarzegel. Bij 15 zegels is de spaarkaart vol en kan deze worden ingeleverd voor een gratis draagtray-scepter.

Winactie: ‘Het mooist versierde raam van het zuiden’
Klanten die samen met hun eigen Jan Linders supermarkt een ode brengen aan de prins en hun raam versieren met de prinsenposter maken kans op de titel: ‘Het mooist versierde raam van het zuiden’. Bij deze titel hoort ook een prijs: een lekker carnavalspakket boordevol heerlijke producten met de échte smaak van het zuiden. De spelregels en tips zijn te vinden op janlinders.nl/carnaval.

Terug