Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders brengt komend carnavalsseizoen een ode aan prinsen in het zuiden

11-11-2019 09:00

Nieuw Bergen, 11 november 2019 - Komend carnavalsseizoen brengt Jan Linders Supermarkten een ode aan de prinsen in het zuiden. Want het zijn de prinsen (en prinsessen) die mensen samenbrengen en met carnaval de kar in hun stad, wijk of dorp trekken. Dat verdient een ode, aldus de supermarktketen uit het zuiden. Op de elfde van de elfde start Jan Linders dan ook een zoektocht naar de prinsen uit de dorpen en steden in het verzorgingsgebied om van hen een lokale prinsenposter te ontwerpen.      

Prinsen die in het carnavalsseizoen 2020 uitgeroepen worden (in één van de plaatsen of wijken uit het verzorgingsgebied van Jan Linders) worden door illustratoren Leon Peeters uit Venlo en Sandor Paulus uit Son geportretteerd in de vorm van een kleurrijke illustratie.

“Een monsterklus”, zegt Leon Peeters lachend. “Maar wel een hele gave! Afgelopen weekend zijn in diverse plaatsen de prinsen van 2020 bekend geworden, dus vanaf vandaag kunnen we aan de slag!” In de weken vóór carnaval zijn de prinsenportretten gratis als poster verkrijgbaar bij de Jan Linders supermarkt van de betreffende prins (of prinses). Op deze manier worden de prinsen in het zonnetje gezet, komt een feestelijk straatbeeld tot stand en wordt het mooiste feest van het jaar samen gevierd.

Gineke Wilms, Manager Marketing & Communicatie bij Jan Linders: “Als supermarkt van het zuiden begrijpen we hoe Carnaval gevierd wordt en willen we dichtbij onze klanten staan. Voortbordurend op de hyperlokale give-aways die we de afgelopen jaren hebben ingezet –zoals vlaggen, sjaals, pins en led-speldjes-, zetten we komend seizoen de prinsen van het zuiden op het podium. Daarnaast zouden we Jan Linders niet zijn, als we voor ons klanten niet nóg iets leuks in petto hebben. Maar dat houden we nog even geheim!”

Jan Linders roept alle prinsen en prinsessen uit het zuiden die komend carnavalsseizoen de eervolle rol van prins of prinses mogen vervullen op om zich –natuurlijk na de bekendmaking- aan te melden via www.wijzoekenprinsen.nl. Hier is ook meer informatie te vinden.

Terug