Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders en Thermae 2000 hebben ZIN IN GEZOND

22-05-2015 12:17

Zin in Gezond

Zin in Gezond
Zin in gezond is een campagne waarbij  Jan Linders en Thermae 2OOO samen met hun klanten op zoek gaan naar de juiste balans tussen eten&drinken, beweging en ontspanning.  Een unieke Gezondcoach zal de drager van deze campagne worden die met een speciale blogwebsite, www.ziningezond.nl,  haar volgers informeert.  

Gezondcoach
Eveline Ubachs is Leefstijlcoach bij Thermae 2OOO en ondersteunt gasten met het voeren van een gezonde levensstijl.  ‘Als Gezondcoach wil ik samen met gasten aan de slag om lichaam én geest gezonder te maken. Geen streng dieet, of  een strak trainingsschema . Ik geef volop leuke tips en weetjes, lekkere recepten en praktische info. Gewoon de kleine dingen die je kunt doen om gezonder te leven. Samen met mijn collega Danielle Bischoff sta ik te popelen om van start te gaan. ‘

Jan Linders
Arjan Barten, Manager Marketing & Communicatie bij Jan Linders Supermarkten: ‘De Zin in gezond campagne is een start van een mooie samenwerking. Ook na deze zomer zullen we samen met Thermae 2OOO onze klanten blijven informeren en stimuleren. We nodigen bijvoorbeeld onze klanten uit om samen met onze Gezondcoach door de supermarkt te gaan voor advies over gezondere keuzes. Ook in onze weekfolder, blad Boodschappen en op onze website geven we tips, tricks en receptsuggesties. Op ziningezond.nl worden wekelijks blogs geplaatst en organiseren we chatsessies met onze Gezondcoaches’.

Thermae2000
Audrey Sweelssen, Marketing Manager bij Thermae 2OOO: ‘Thermae 2OOO verduidelijkt hiermee haar positionering als Lifestyleresort. Naast een dagje wellness, kunnen gasten ook prima komen voor ondersteuning van een leefstijlcoach bij het voeren van een gezonde levensstijl.

Terug