Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders Facebook-fan wint allereerste kratje Nederlandse sperziebonen

08-07-2014 10:15

tl_files/images/Persberichten/sperziebonen 700 x 200.jpg

Jan Linders supermarkten heeft versproducten uit de regio hoog in het vaandel staan. Daarom wil de supermarktketen de komst van de nieuwe oogst Nederlandse sperziebonen niet zomaar voorbij laten gaan. Op maandag 30 juni mocht Jan Linders Facebook-fan Charlotte Janssen het allereerste kratje sperziebonen in ontvangst nemen.

In Jan Linders Gennep overhandigde teler Kamps uit Ottersum het kratje aan Charlotte Janssen, die deze taak graag op zich wilde nemen. ‘Dat kratje komt wel leeg hoor! Met sperziebonen kun je namelijk zoveel doen. Lekker even zuur maken voor in een salade of naturel voor bij de aardappels. En ik vraag iedereen om te komen eten deze week.’

Via de Facebookpagina konden fans van Jan Linders kans maken op het eerste kratje Nederlandse sperziebonen. Natuurlijk viert Jan Linders de nieuwe oogst sperziebonen met al zijn klanten. Deze week (30 juni t/m 6 juli 2014) genieten zij van 500 gram sperziebonen voor maar 99 cent. Dat met verse sperziebonen veel te variëren valt, bewijst Jan Linders op de eigen website janlinders.nl/sperziebonen.

Terug