Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders Fonds doneert in eerste kwartaal 31.644 euro aan goede doelen

29-04-2015 12:28

tl_files/content_resources/images/over_ons/Jan Linders Fonds 700x200.jpg

Lekker makkelijk doneren
Jan Linders probeert het doneren voor zijn klanten zo laagdrempelig mogelijk te maken.  Van elke hele raster- of kruimelvlaai die werd verkocht, ging tussen 9 en 22 maart bijvoorbeeld 1 euro naar het goede doel. Dat klanten dit een erg lekkere manier van doneren vonden, was duidelijk: er werden ruim 16.500 vlaaien verkocht! Ook konden klanten hun statiegeldbon doneren aan het lokale goede doel. Dit leverde nog eens 2.806 euro op.

De kracht van lokaal
De verschillende Jan Linders supermarkten organiseerden ook dit jaar tal van lokale activiteiten samen met ‘hun’ goede doel. Van optredens van het kinderkoor in Swalmen tot de verkoop van 1000 zelfgebakken flappen in Wanroij en paaseieren in Tienray. Deze activiteiten zorgden niet alleen voor extra opbrengsten, maar ook voor extra feestelijkheid en betrokkenheid voor het goede doel in de supermarkt.

Het Jan Linders Fonds
In het kader van het 50-jarig jubileum heeft Jan Linders in 2013 het Jan Linders Fonds opgericht. Alle 58 supermarkten, het servicekantoor en het distributiecentrum kiezen elk jaar een lokaal goed doel. Met diverse activiteiten en de bijdrage van klanten en leveranciers staat de teller nu op 229.016 euro.  

Terug