Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders gekozen tot ’s lands best gewaardeerde supermarkt in vers!

27-09-2017 12:00Jan Linders Supermarkten is vandaag uitgeroepen tot ’s lands ‘Best Gewaardeerde Supermarkt in Vers’. Dat blijkt uit het GfK Formule Rapport 2017. Jan Linders ontvangt de prijs op basis van klantwaardering onder alle supermarkten van Nederland. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de beste kwaliteit, de ruimste keuze en de beste aanbiedingen. Daarmee mag de supermarktketen uit het zuiden zich weer de supermarktketen met het beste versimago noemen.  Onder “vers” wordt verstaan de productgroepen Groente & Fruit, Brood & Banket en Vlees. 

Klanten geven in het onderzoek van GfK hun supermarkt rapportcijfers op de 6 belangrijkste aspecten, namelijk: beste kwaliteit, ruime keuze, aantrekkelijke aanbiedingen, lage prijzen, presentatie en deskundigheid van personeel. Jan Linders krijgt op bijna alle aspecten de hoogste waardering. Dit resulteert overall in een rapportcijfer van 7,52,  het hoogste rapportcijfer van alle supermarkten in Nederland. 

Al jarenlang
Zes keer eerder mocht de supermarktketen uit het zuiden de prijs in ontvangst nemen. Dit jaar groeit Jan Linders opnieuw in de waardering van klanten. Zo wordt voor Groente & Fruit de kwaliteit en de keuze van Jan Linders geroemd en wordt voor de productgroep Vlees de deskundigheid van Jan Linders’ medewerkers erg gewaardeerd. Brood & Banket van Jan Linders voert zelfs voor de 13e keer op rij de ranglijsten aan. 

Hoge prestatie, hoge klantwaardering
Leo Linders, Algemeen Directeur van Jan Linders Supermarkten: “We zijn ontzettend trots op deze erkenning. Vooral omdat uit deze prijs de waardering van onze klanten blijkt. In 2016 hebben we onder de noemer “Focus op vers, focus op groei” onze meerjarenstrategie in werking gezet. We investeren als onderdeel hiervan fors in onze medewerkers, in onze formule en in onze winkels. Dit alles werpt zijn vruchten af. Zo was 2016 het meest succesvolle jaar in de geschiedenis van ons bedrijf. Maar, belangrijker nog, onze inspanningen worden herkend en gewaardeerd door onze klanten. De ‘best gewaardeerde supermarkt in vers’ is een fantastische titel om te mogen dragen, maar vooral een fantastische erkenning voor onze medewerkers.”

Terug