Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders heeft het beste Vers van Nederland

18-09-2015 11:41

tl_files/images/Persberichten/JL_web_persbericht_700x200_beste vers6keer.jpg

Jan Linders supermarkten is voor de zesde keer op rij gekozen als dé Verskampioen van Nederland. Dit betekent dat de supermarktketen het hoogst scoort op álle versafdelingen: aardappelen, groente en fruit, vers vlees en brood.

‘Iedere dag werken we heel hard voor het beste resultaat. En dat we dan deze waardering krijgen van díegene voor wie we het allemaal doen: onze klant… daar ben ik écht heel trots op.  Wij kloppen onszelf niet graag op de borst, maar zes jaar op rij: Ons vers is écht het beste! Dit gaan we snel vieren met onze klanten’ aldus Leo Linders, algemeen directeur Jan Linders.   

Constant verbeteren
Ook de afgelopen vijf  jaar mocht Jan Linders de beker in ontvangst nemen.  Dat was allerminst een reden om stil te zitten. Zo werd dit jaar de nieuwe broodformule Korengoud gelanceerd. Ook ligt er steeds meer focus op de deskundigheid van medewerkers en de presentatie van de afdelingen. ‘En natuurlijk het assortiment: voldoen aan de wensen van de klant en steeds meer de verankering in de regio zoeken, dát zijn de speerpunten’, aldus Linders. En met succes: De waardering is sterk gestegen, van 7.39 naar 7.63.

Nieuwe opzet
De opzet van het Versrapport is dit jaar aangepast, net zoals GfK dat gedaan heeft bij het Zomer- en Kerstrapport. Niet alleen de waardering van klanten telt mee, het gaat nu ook om de daadwerkelijke prestatie in de markt, die voor 50% de eindscore beïnvloedt. 

Terug