Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet alleen in onze supermarkten, maar ook online. Daarom maken we gebruik van cookies op onze website. Met deze calorievrije cookies verzamelen wij en derde partijen informatie over jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website. Hiermee verbeteren wij onze website en kunnen wij jou de beste aanbiedingen en relevante advertenties tonen. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders heeft Zin in Gezond

12-05-2015 11:55

Groente en fruit om te knuffelen
‘Zin in Gezond’ is voor jong en oud. Klanten krijgen bij iedere 20 euro aan boodschappen, bij alle groente en fruit acties en bij een aantal speciale acties een pakje stickers met daarin één knuffelzegel. Met 8 knuffelzegels mag men voor 1 euro kiezen uit 5 vrolijke groente en fruit knuffels. Met deze euro per knuffel worden de lokale goede doelen van het Jan Linders Fonds gesteund.

Doeboek
De knuffels worden gepresenteerd in een groot Doeboek waar ook alle stickers in geplakt kunnen worden. Het boek van maar liefst 52 pagina’s is gratis te verkrijgen bij alle supermarkten. Kinderen leren door middel van spelletjes, weetjes, verhaaltjes en recepten, meer over groente en fruit.

Terug