Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders heet klanten welkom thuis in het voordelige zuiden

18-08-2014 16:02

tl_files/images/Persberichten/welkom thuis 700x200.jpg

Elk half uur een gratis Welkom thuis pakket op vrijdag 22 augustus
Welkom thuis van vakantie. Welkom thuis in het voordelige zuiden. Jan Linders verlengt vanaf maandag 18 augustus wekenlang het vakantiegevoel met zowel buitenlandse specialiteiten als met voordelige zomerse lekkernijen uit het eigen zuiden. Daarnaast biedt de zuidelijke supermarktketen heel veel producten met 50% korting aan en worden op vrijdag 22 augustus de gehele dag ieder half uur een Welkom thuis boodschappenpakket weggegeven.
 
Nagenieters
Met een ruim assortiment aan buitenlandse lekkernijen kan de Jan Linders klant ook thuis het vakantiegevoel vasthouden en nog even nagenieten van de mooie vakantie.
 
Thuiskomertjes
De typische producten uit het zuiden staan natuurlijk ook weer voor de klant klaar. Denk aan Limburgse vlaaien, de beste vloerbroden, unieke vleeswaren, de befaamde koude schotel en de bekende zuidelijke biermerken. Daarnaast worden klanten getrakteerd op koffie met iets lekkers en heerlijke proeverijen.
 
50% korting
Naast de speciale verwenproducten staan de Welkom Thuis Weken bekend om het vele voordeel. Klanten genieten wekelijks van 50% korting op héél veel producten om de koel- en voorraadkast mee te vullen.
 
Welkom thuis pakket
Jan Linders verwelkomt haar klanten bovendien met gratis boodschappen. Op vrijdag 22 augustus worden in alle 57 supermarkten gratis boodschappenpakketten weggegeven ter waarde van 30 euro. Elk half uur is het prijs. Klanten die niet in de gelegenheid zijn om hun supermarkt te bezoeken, kunnen via facebook hun geluk beproeven. De gehele dag worden ook daar boodschappenpakketten weggegeven.

Terug