Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders heropent geheel vernieuwde supermarkt in Venlo

17-10-2018 12:00

Jan Linders heropende vandaag zijn geheel vernieuwde supermarkt aan de Pastoor op Heijstraat in Venlo. Na een korte verbouwing is de supermarkt geheel vernieuwd en ingericht volgens de nieuwe formule van de supermarktketen. Door het grote versaanbod, veel producten uit de eigen regio én de vele aanbiedingen ervaren klanten in de vernieuwde supermarkt nóg meer het ‘voordeel van het zuiden’. 

Nieuw: De Keuken van Jan Linders
Jan Linders Venlo is volledig ingericht volgens Jan Linders’ nieuwe formule waarin ‘het voordeel van het zuiden’ nog beter tot uiting komt. De inrichting van de vernieuwde supermarkt maakt een knipoog naar het zuiden waarbij in het assortiment veel ruimte is voor streekproducten. Zoals het hoort als verssupermarkt spelen de afdelingen groente & fruit, brood & banket en vlees een grote rol. 

Supermarktmanager Jill Vroemen: ‘Ik ben trots dat ik samen met mijn team klanten uit Venlo en omstreken mag verwelkomen in onze geheel vernieuwde supermarkt. Een supermarkt waar onze versafdelingen centraal staan en waar we onze klanten willen inspireren én verrassen. Nieuw in onze supermarkt is ‘De Keuken van Jan Linders’, een deli-eiland in het hart van de supermarkt. Hier bereiden we elke dag vers en rijkelijk belegde broodjes en pizza’s. Indien gewenst kunnen we het broodje of de pizza beleggen naar de wensen van de klant. Naast carpaccio, sushi en verse salades bieden we hier ook een nieuw assortiment ‘Onze Trots’ maaltijden. De maaltijden met een traiteurskwaliteit zijn op basis van authentieke recepten én weerspiegelen de smaak van het zuiden. Voor onze jongste klanten hebben we op onze groente- en fruitafdeling een speeltractor: een iconische tractor waar kinderen spelenderwijs kennismaken met vers. Zo wordt boodschappen doen ook leuk voor de allerkleinsten! Ook de lekkerste broden van Venlo vind je bij ons, want Jan Linders is recent door GfK voor de 14e keer verkozen tot Beste supermarkt in Brood van heel Nederland!”.

Wethouder Erwin Boom van de gemeente Venlo, die de supermarkt samen met algemeen directeur Leo Linders opende: ‘De nieuwe Jan Linders is zo mooi, dat je de oude meteen bent vergeten. Hij voldoet aan alles wat er nu gevraagd wordt van supermarkten. Beleven, ruiken, voelen en zien. Zelfs aan de kinderen is gedacht met een versbox, waarin kinderen een aantal stuks fruit naar keuze kunnen doen en bij de kassa nog een leuke verrassing krijgen. Gezond eten is natuurlijk erg belangrijk in deze tijden.’

Extra acties voor Venlo
De komende weken kunnen alle inwoners van Venlo profiteren van verschillende extra openingsacties in hun nieuwe supermarkt. Naast de vele extra aanbiedingen kunnen klanten exclusief bij Jan Linders Venlo sparen voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van 50 euro. Zaterdag 27 oktober is het feest en kunnen klanten op de Beleef!dag van 10:00 tot 14:00 uur genieten van diverse festiviteiten met focus op het uitgebreide versassortiment. Daarnaast kunnen klanten op deze dag genieten van diverse proeverijen en maken ze kans op mooie prijzen. Een dag om alvast in de agenda te noteren! 

 

Toverland is met circa 700.000 bezoekers per jaar een van de grootste attractieparken van Nederland. Met zijn sterke verankering in het zuiden vond Jan Linders in Toverland de perfecte samenwerkingspartner om klanten te verrassen met een spaarcampagne die goed past bij de tijd van het jaar. Klanten van Jan Linders ontvangen vanaf maandag 26 februari 1 zegel bij iedere 15 euro aan boodschappen. Daarnaast zijn er wekelijks speciale acties waardoor de klant extra snel kan sparen. Bij 10 zegels kan de spaarkaart bij een van de 60 Jan Linders supermarkten worden ingeleverd voor een unieke kortingsvoucher. Deze voucher is tot en met zondag 27 mei  te verzilveren op de website van Toverland. De entreebewijzen zijn geldig tot en met vrijdag 6 juli 2018.

 

Extra verrassingen in Toverland tijdens het Paasweekend

Tijdens het paasweekend zorgt Jan Linders voor extra verrassingen in het attractiepark. Bezoekers kunnen tijdens dit weekend (zaterdag 31 maart t/m maandag 2 april) lekkere versproducten proeven. Ook krijgen zij een goed gevulde goodiebag mee naar huis en is er een gezonde traktatie voor de kids. Meer informatie: www.janlinders.nl/toverland.

Terug