Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders heropent gloednieuwe supermarkt in Heerlen

02-08-2017 08:00

Woensdag 2 augustus opende in Heerlen een gloednieuwe Jan Linders supermarkt aan de Sittarderweg 152. Ruim honderd enthousiaste klanten stonden in de rij om hun nieuwe supermarkt te bewonderen. Het pand is geheel vernieuwd en volledig ingericht volgens haar nieuwe formule, waarin ‘het voordeel van het zuiden’ verder is aangescherpt met prachtige streekproducten en het beste vers aanbod. De parkeerplaatsen zijn uitgebreid naar 106 gratis parkeerplaatsen.

Algemeen directeur Leo Linders opende samen met supermarktmanager Roger Mengelers de nieuwe supermarkt: ‘We hebben een aantal maanden hard gewerkt aan deze mooie supermarkt. Voor onze klanten bieden we een verbeterde supermarkt met daarbij de perfecte balans tussen kwaliteit én voordeel. Uiteraard kunnen onze klanten nog steeds de scherpe prijzen van ons verwachten zoals ze van ons gewend zijn!’.

Nieuwe formule met Keuken van Jan Linders
De supermarkt aan de Sittarderweg is volledig ingericht volgens Jan Linders’ nieuwe formule, waarin ‘het voordeel van het zuiden’ nog beter tot uiting komt door de bourgondische inslag van huiselijke sferen en producten, die waar mogelijk uit de regio komen. Deze bourgondische inslag wordt het sterkst ervaren middels ‘De Keuken van Jan Linders’. De Keuken van Jan Linders is een deli-eiland in het hart van de winkel. Hier worden dagverse producten aangeboden. Broodjes en pizza’s worden vers en rijkelijk belegd. Naast carpaccio, sushi en verse salades, vindt men hier een nieuw assortiment Onze Trots maaltijden. Dit zijn traiteurskwaliteit maaltijden op basis van authentieke recepten die de smaak van het échte zuiden weerspiegelen. Om klanten nog meer service te bieden, is het team van Jan Linders aan de Sittarderweg uitgebreid.

Extra acties voor héél Heerlen
De komende weken kunnen alle inwoners van Heerlen genieten van verschillende openingsacties. Deze zijn geldig bij alle Jan Linders supermarkten in Heerlen. Naast de vele extra aanbiedingen maken klanten bij Jan Linders Heerlen aan de Sittarderweg kans op één minuut gratis winkelen. Op zaterdag 26 augustus is het feest en kunnen klanten van Jan Linders Heerlen Sittarderweg van 10.00 tot 14.00 uur genieten van diverse festiviteiten met de nadruk op het uitgebreide versassortiment. Deze dag worden de eerste 150 klanten verrast met een gratis bosje zomerse bloemen. Kinderen kunnen verse fruitspiesjes maken, klanten kunnen genieten van een barbecueproeverij en ze maken kans maken op mooie prijzen. Een dag om alvast in de agenda te zetten.

Terug