Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders huldigt jubilarissen

14-11-2014 16:54

tl_files/images/Persberichten/jubilarissen 700x200.jpg

Op 8 november heeft Jan Linders supermarkten maar liefst eenendertig medewerkers in het zonnetje gezet in de Evenementenhal te Venray. Deze medewerkers zijn tijdens de jaarlijkse jubileumreceptie warm onthaald door maar liefst 800 familieleden, vrienden en collega’s ter ere van hun 25 trouwe dienstjaren. Voor de eerste keer vierde een van de medewerkers zelfs haar 40-jarig jubileum.
 
Terug in de tijd
Tijdens de receptie werd er, door middel van video, teruggeblikt naar de vele bijzondere momenten uit de afgelopen 25 en 40 jaar. ‘Mooi om deze medewerkers zo trots te zien. Ze zijn zeer waardevol voor onze organisatie en hebben bijgedragen aan de groei van het bedrijf’, aldus Leo Linders, algemeen directeur van Jan Linders. 
 
Trouw aan het familiebedrijf
Ruim 800 gasten hebben de receptie bezocht om hun collega, vriend(in) of familielid te feliciteren. ‘Deze betrokkenheid past goed bij de formule van Jan Linders. Wie goed voor haar mensen zorgt, creëert tevreden en trouwe medewerkers, waardoor de klant uiteindelijk weer profiteert van de prettige sfeer en klantvriendelijkheid in onze supermarkten.’

Terug