Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders Kerkrade verruilt Marktstraat voor Albert Heijn pand aan Carboonplein

28-01-2016 10:45

Jan Linders

Jan Linders kondigde vorig jaar aan het pand aan de Marktstraat te zullen sluiten. De supermarktketen zet haar bestaan in de Limburgse stad voort aan het Carboonplein. 'Deze overname biedt de kans om onze nieuwe formule in al zijn facetten aan de inwoners van Kerkrade te presenteren ', aldus Leo Linders, algemeen directeur. En dat gebeurt met een supersnelle verbouwing vanaf 5 maart, dan sluiten de beide panden. Jan Linders verwelkomt de week daarna niet alleen de klánten van Albert Heijn. 'Uiteraard worden ook de medewerkers opgenomen in onze Jan Linders familie.' 

Supersnelle verbouwing
Beide panden sluiten op 5 maart, zodat de volledige focus komt te liggen op het implementeren van de nieuwe formule, die Jan Linders de tweede helft van vorig jaar in Sittard presenteerde. 'De klant ervaart en proeft nu letterlijk wat het Voordeel van het zuiden inhoudt. De inwoners van Kerkrade zullen zich daarom direct thuis voelen. We zullen hen zoveel mogelijk inspireren op het ruime versplein met producten uit eigen streek en met wekelijks de meeste en beste aanbiedingen van Kerkrade. In dit nieuwe pand kunnen wij ons onderscheidend vermogen nóg beter laten zien en laten ervaren', belooft Leo Linders. 

Feestelijke opening
Jan Linders opent zijn deuren aan het Carboonplein anderhalve week na de sluiting van AH. Alle medewerkers van de Jan Linders aan de Marktstraat gaan mee naar het nieuwe pand. De medewerkers van Albert Heijn worden opgenomen in de grote Jan Linders familie. Jan Linders bedankt alle vaste klanten van de Marktstraat en heet iedereen van harte welkom in de splinternieuwe supermarkt.

Terug