Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders komt in actie voor regionale voedselbanken

01-12-2016 09:15

Jan Linders komt in actie voor regionale voedselbanken

Jan Linders zet al zijn supermarkten in als inleverpunt voor de grootschalige actie ‘Samen voor de Voedselbank’ van omroep L1. Deze campagne loopt van 5 t/m 15 december en heeft als doel zo veel mogelijk houdbare producten in te zamelen voor de voedselbanken. Als regionaal familiebedrijf draagt Jan Linders deze campagne een warm hart toe: ‘We werken al jarenlang samen met de voedselbanken, dat past bij ons DNA. En daarom komt ons hele bedrijf in actie!’ aldus Leo Linders, algemeen directeur. 

Kleine beetjes maken groot verschil
Jan Linders roept al zijn klanten én medewerkers op om in actie te komen, bijvoorbeeld door met de vriendengroep, school of collega’s zo veel mogelijk producten in te zamelen. Leo Linders: ‘Op 9 en 10 december staan onze medewerkers als vrijwilligers klaar om zoveel mogelijk klanten te activeren in de supermarkt. Uiteraard zijn wij als directie ook van de partij! En iedere gift is welkom, één pak koffie is er toch weer één. Dit is echt zo’n actie waarbij alle kleine beetjes samen een groot verschil maken.’

Behoefte aan houdbare producten
Steeds meer gezinnen hebben moeite om iedere dag een warme maaltijd op tafel te zetten. Gelukkig kunnen zij rekenen op hulp van de Voedselbank. Er is grote behoefte aan houdbare producten, zoals pasta, koffie en houdbare zuivel. Klanten van Jan Linders kunnen deze producten van 5 t/m 15 december inleveren bij hun Jan Linders supermarkt, van waaruit ze verdeeld worden naar de verschillende voedselbanken in Limburg, Oost-Brabant en Gelderland. Meer informatie is te vinden op www.janlinders.nl/voedselbank.

Terug