Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders Korengoud Rijstevlaai met slagroom uitgeroepen tot Beste Product van het Jaar 2019-2020

11-12-2019 17:00


Nieuw Bergen, 11 december 2019 - Jan Linders Supermarkten mag het streekproduct Jan Linders Korengoud Rijstevlaai met slagroom bestempelen tot het ‘Beste Product van het Jaar 2019-2020’. Het product won de prijs niet alleen in de categorie Banket, maar werd ook verkozen tot overall winnaar van álle inzendingen die meededen aan de ‘Beste product van het jaar-verkiezing’– een bekroning naar aanleiding van de allerhoogste gemiddelde score van alle producten. Dat is vandaag bekend gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking in Restaurant Het Bosch in Amsterdam. In de afgelopen maanden beoordeelden meer dan 37.000 consumenten 128 producten in ruim veertig categorieën.

Korengoud Rijstevlaai met slagroom
De Jan Linders Korengoud Rijstevlaai met slagroom wordt iedere dag vers gebakken in het Limburgse Sevenum. De Limburgse vlaai heeft een traditionele gistdeegbodem en is gevuld met twee lagen smeuïge rijstevulling, royaal opgespoten met slagroom en rijkelijk bestrooid met chocolade krullen.

“We zijn ontzettend trots dat onze klanten de Jan Linders Korengoud Rijstevlaai met slagroom hebben verkozen tot het allerbeste Product van het Jaar 2019-2020.”, aldus Bart van Loon, Category Manager Vers bij Jan Linders Supermarkten. “Kwalitatieve producten uit onze eigen streek zijn een belangrijke pijler voor onze formule. De Jan Linders Korengoud Rijstevlaai met slagroom is hier een mooi voorbeeld van. We willen onze klanten continue verrassen en inspireren met heerlijke producten, waar mogelijk uit onze eigen streek. We hopen dan ook dat onze klanten ons in de toekomst hiervoor blijven waarderen.”

Beste Product van het Jaar
De verkiezing Beste Product van het Jaar is een grote consumentenverkiezing waarbij consumenten bepalen wat de beste producten van het jaar zijn. Het product dat als beste wordt beoordeeld door de consument, mag zich een jaar lang Beste Product van Nederland noemen. De verkiezing wordt naast Nederland ook in België, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Spanje gehouden. De Jan Linders Korengoud Rijstevlaai met slagroom is dus naast winnaar in de categorie Banket ook overall winnaar geworden.

Terug