Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders laat klanten nieuwe groentevlaai kiezen: aspergevlaai of komkommervlaai

19-02-2018 09:00

Nieuw Bergen, 19 februari 2018 – Als de beste supermarkt in álle vers en met de beste bakkerij van alle Nederlandse supermarkten* wil Jan Linders klanten continu verrassen met de lekkerste versproducten. Georiënteerd op het zuiden kan het niet anders dan dat Jan Linders ook met unieke vlaaien verrast.  Dit voorjaar doet Jan Linders dan ook een bijzondere toevoeging aan het vlaaienassortiment, namelijk een groentevlaai! De opties: een aspergevlaai of komkommervlaai. Welke vlaai het wordt, bepaalt de klant.  

De komkommervlaai is lichtzoet en heeft een krokante korstbodem, gevuld met een luchtige yoghurt-roomvulling en laagjes verse komkommer met balsamico-azijn. De aspergevlaai is hartig en gemaakt van traditioneel vlaaideeg, gevuld met onder andere stukken asperges, crème fraiche, peterselie, ei, en geraspte belegen kaas. Via janlinders.nl/groentevlaai kunnen klanten van maandag 19 februari tot en met zaterdag 24 februari 2018 kiezen welke vlaai zij het liefst terug willen zien in het assortiment.

Eind januari ging Jan Linders in Sevenum -daar waar ook de vlaaien worden gebakken- “de straat op” om klanten om een eerste smaakreactie te vragen. De compilatievideo laat zien dat het spannende race lijkt te worden. De groentevlaai met de meeste stemmen zal rond Pasen een plek krijgen in het assortiment. Onder de stemmers wordt 10x de winnende vlaai verloot.

Meer informatie: janlinders.nl/groentevlaai

*GfK Formule Rapport 2017

Terug