Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders lanceert unieke hyperlokale carnavalscampagne

11-02-2019 12:00


Als dé supermarkt van het zuiden speelt Jan Linders traditiegetrouw in op carnaval door middel van een unieke spaaractie voor haar klanten. Dit jaar kunnen klanten sparen voor speldjes met led-verlichting en met de naam van hun stad of dorp. Er zijn in totaal maar liefst 258 verschillende plaatsnaam-speldjes verkrijgbaar. Deze hyperlokale spaaractie wordt versterkt door een unieke crossmediale campagne die sterk lokaal wordt gedifferentieerd.  Zo zijn er tijdens de campagne 61 verschillende lokale varianten van Jan Linders’ weekfolder, maar liefst 128 verschillende lokale abri’s én lokale social media campagnes. Ook het instore campagnemateriaal is lokaal toegespitst. 

Jan Linders begrijpt als supermarkt van het zuiden hoe consumenten carnaval vieren. Naast een breed assortiment aan versproducten, streekproducten en typische lokale carnavalsproducten, speelt de supermarkt hier op in met een sympathieke spaaractie voor klanten, ondersteund met een relevante, lokale campagne. 

Gineke Wilms, Manager Marketing & Communicatie bij Jan Linders legt uit: “Carnaval is een feest vol tradities. Het maakt mensen trots. Trots op het feest en trots op de plaats of streek waar ze vandaan komen. Als regionale supermarkt geven we uiting aan onze regionale verankering door een campagne als deze. Niet alleen willen we klanten belonen met een spaaritem waarmee het carnavalsfeest nóg leuker wordt, juist doordat we de dorpen of steden in de lokale marktgebieden centraal stellen in de spaarcampagne én in alle communicatie, laten we onze regionale betrokkenheid nog meer tot uiting komen en creëren we het ultieme lokale carnavalsgevoel.” Ze vervolgt lachend: “Een complexe logistieke operatie is het ook.” 

Alle Jan Linders supermarkten hebben deze week een eigen weekfolder, toegespitst op het eigen lokale marktgebied. Samen met 128 verschillende abri’s in 128 verschillende dorpen en de  commercial met het populaire Limburgse carnavalsduo Bjorn & Mieke licht het zuiden de komende weken op.

Terug