Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders Lent opent nieuwe –tijdelijke- supermarkt

22-03-2017 13:17

tijdelijke supermarkt Lent

Op dinsdag 21 maart opende Jan Linders haar nieuwe -tijdelijke- supermarkt aan de Frankrijkstraat 2 in Lent. Het bestaande pand brandde afgelopen nieuwjaarsnacht volledig uit. De afgelopen maanden moesten de inwoners in Lent het noodgedwongen zonder supermarkt in hun directe omgeving doen. Voor Jan Linders lag de prioriteit de afgelopen maanden dan ook bij het zo snel mogelijk realiseren van een tijdelijke supermarkt om de klanten weer te kunnen bedienen. 

In een tijdsbestek van nog geen drie maanden staat er een tijdelijke supermarkt die niet onderdoet voor de supermarkt die de klanten in Lent gewend zijn. Leo Linders, algemeen directeur van Jan Linders Supermarkten: “We zijn ontzettend blij met onze tijdelijke locatie, die we dankzij een goede samenwerking met de Gemeente Nijmegen snel hebben gevonden. Het biedt ons de mogelijkheid onze dienstverlening op een centrale locatie in Lent voort te zetten. En dat op slechts enkele meters van onze ‘vaste’ locatie, die momenteel gerenoveerd wordt.”

De tijdelijke winkel - gebouwd door Neptunus, een specialist in kwalitatieve, semi-permanente gebouwen, in samenwerking met Maessen - is voor een gedeelte over de watergang aan de Frankrijkstraat geplaatst. De winkel heeft een vloeroppervlakte van 1500 m2, een zeer centrale ligging, is goed bereikbaar en heeft een ruime parkeergelegenheid.

Opening –tijdelijke- supermarkt
Om de opening met de klanten te vieren en ze te verwelkomen in de tijdelijke supermarkt kunnen zij de eerste weken profiteren van extra openingsacties op geselecteerde vers- en biogroepen. Ook kunnen de klanten in ‘De Keuken van Jan Linders’ genieten van een beperkt assortiment vers belegde broodjes en pizza’s.

Renovatie oorspronkelijke winkelpand
Het door brand getroffen oorspronkelijke winkelpand aan de Frankrijkstraat 1 in Lent wordt momenteel gerenoveerd. Jan Linders Supermarkten verwacht in september van dit jaar terug te kunnen keren naar de oude locatie. De nieuwe winkelformule die Jan Linders sinds eind 2015 geleidelijk uitrolt, wordt in de gerenoveerde supermarkt toegepast. Klanten van Jan Linders in Lent kunnen vanaf september rekenen op een nóg ruimer assortiment en meer winkelgemak. Tot die tijd kunnen klanten dus terecht in de tijdelijke winkel van Jan Linders Supermarkten aan de Frankrijkstraat 2.

Terug