Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders nog steeds de beste in bier

12-07-2018 13:00

Jan Linders Supermarkten in top 3 Beste Supermarkt 2017

Nieuw Bergen, 12 juli 2018 – Jan Linders is wederom verkozen tot de beste supermarkt in bier én speciaalbier. Dit is gebleken uit het onderzoek 'Categorierapport totaal bier 2018', dat Gfk heeft uitgevoerd in opdracht van bierbrouwer AB inBev. GfK vroeg 10.000 huishoudens op 22 punten naar hun waardering voor het bierschap van supermarkten waar zij het vaakst bier kopen.

GfK heeft voor de zesde keer onderzoek gedaan naar speciaalbieren, en voor de vierde keer naar het totale bierschap. Jan Linders is voor de 4e keer uitgeroepen tot beste bier supermarkt en voor de 6e keer tot beste speciaalbier supermarkt van Nederland. Het afgelopen jaar hebben we met het hele team en alle betrokkenen veel tijd en energie in gestoken om voldoende onderscheidend vermogen te kunnen bieden en het beste en grootste assortiment bier en speciaalbier in onze schappen te hebben met de meest scherpe acties. Zelfs Westvleteren heeft dit jaar even in onze schappen gestaan, wat zelfs de New York Times heeft opgemerkt. 

De naderende competitie van andere supermarkten geeft ons extra energie om onze positie te behouden en te verstevigen. We blijven ons door ontwikkelen om ook komend jaar deze gewaardeerde prijs in ontvangst te mogen nemen.

Terug