Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders ondersteunt actief de lokale ondernemers in het zuiden

22-06-2020 17:00

Jan Linders zet met de campagne ‘Bij ons in’ samen met lokale ondernemers de schouders onder een bijzondere kortingsactie voor klanten. Klanten kunnen namelijk vanaf vandaag in alle 61 Jan Linders supermarkten terecht voor een Liefhebbersvoucher waarmee zij 10 euro korting krijgen bij de deelnemende lokale ondernemers.

In deze moeilijke periode draagt Jan Linders met de nieuwe Liefhebbers-campagne ‘Bij ons in’ op een positieve wijze bij aan de lokale economie. Door hun deelname krijgen lokale ondernemers niet alleen extra zichtbaarheid in hun omgeving, maar ook de kans om nieuwe klanten te verwelkomen in bijvoorbeeld hun winkel, restaurant, bouwmarkt, kapsalon of sportschool.

Van 22 juni t/m 9 augustus ontvangen klanten bij inlevering van 300 Liefhebbers-punten een voucher. Deze voucher kunnen zij inleveren bij een van de deelnemende lokale ondernemers voor 10 euro korting op een (vooropgestelde) minimum besteding.

In totaal doen er 200 lokale ondernemers uit diverse branches mee aan deze actie. “‘Bij ons in’ is een initiatief dat goed past bij de betrokkenheid die wij als Jan Linders hebben bij onze lokale omgeving. We vinden het dan ook geweldig om te zien hoe enthousiast ondernemers hierop reageren”, aldus Michel Brakenhoff, Manager CRM bij Jan Linders. “Wie weet geven we hier volgend jaar een vervolg aan en kunnen we dit mooie initiatief verder laten groeien.”

Terug