Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders opent 20 september de beste verssupermarkt van Sevenum

07-09-2017 09:22

Woensdag 20 september opent supermarktketen Jan Linders om 9.00 uur de deuren van zijn vernieuwde supermarkt aan de Pastoor Vullinghsstraat 53 in Sevenum. De winkel is volledig ingericht volgens de nieuwe formule, waarin ‘het voordeel van het zuiden’ verder is aangescherpt met prachtige streekproducten en het beste aanbod in vers. Jan Linders nodigt iedereen uit om naar de feestelijke opening te komen en de nieuwe supermarkt te ontdekken. 

Hemelse modder uit Sevenum
Dennis Seeger, manager van de supermarkt in Sevenum:  ‘Het voordeel van het zuiden komt in onze vernieuwde supermarkt nóg beter tot uiting. We kunnen hier onze vers- en streekproducten een prachtig podium geven. Een perfect voorbeeld hiervan is onze Hemelse Modder, die bij De Veldweide in ons eigen dorp wordt gemaakt. De koeien staan maar vijftig meter van de plek waar hun melk wordt gebruikt om de chocolademousse te maken. Verser en lokaler wordt het niet! Verder is de winkel veel ruimer ingericht en biedt daardoor nóg meer winkelgemak voor de klant. Maar zonder zijn huiselijke sfeer te verliezen natuurlijk!’.

Nieuw in Sevenum: de Keuken van Jan Linders 
Het oogappeltje van de supermarkt is ‘De Keuken van Jan Linders’, een deli-eiland in het hart van de winkel. Hier worden dagverse producten aangeboden. Broodjes en pizza’s worden vers en rijkelijk belegd. Naast verse salades, carpaccio en sushi, vindt men hier een nieuw assortiment complete verse maaltijden op basis van de beste recepten.

 

Extra acties voor Sevenum
De komende weken kunnen de inwoners van Sevenum genieten van verschillende openingsacties in hun nieuwe supermarkt. Naast de vele extra aanbiedingen stelt Jan Linders Sevenum een te verdelen budget beschikbaar voor de sportverenigingen in het dorp. Op zaterdag 30 september verwelkomt Jan Linders zijn klanten op Beleef! Van 10.00 tot 14.00 is er van alles aan lokale lekkernijen te proeven, zijn er leuke prijzen te winnen en kunnen kinderen zich laten schminken en zelf fruitspiesjes maken.

Terug