Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders opent 61e supermarkt in Bunde

13-11-2019 09:00


Op woensdag 13 november heeft Jan Linders een gloednieuwe supermarkt geopend aan het Sint Agnesplein in Bunde. Inwoners van Bunde en omstreken kunnen voortaan profiteren van ‘Het voordeel van het Zuiden’. Dit wordt in de nieuw gebouwde supermarkt waargemaakt middels veel streekproducten, het beste vers, klantgerichte medewerkers, ruime parkeergelegenheid én wekelijks sterke aanbiedingen.

De gloednieuwe supermarkt werd geopend door burgemeester Clermonts-Aretz en algemeen directeur Leo Linders. Leo Linders: “Ik denk dat hier een supermarkt staat waar Bunde, of zelfs de hele gemeente Meerssen, trots op kan zijn. Het is een fantastische winkel geworden. De winkel is niet alleen mooi, maar ook gezellig en vooral voordelig. Daarnaast is de winkel gevuld met lekkere producten, zo veel mogelijk uit onze streek.”

De goedkoopste van Bunde
Supermarktmanager Anja Vroegop: “Ik ben ontzettend trots dat ik samen met mijn team klanten uit Bunde mag verwelkomen in onze gloednieuwe supermarkt! In de goedkoopste supermarkt van Bunde staan de versafdelingen centraal. We bieden klanten een uitgebreid versassortiment met de lekkerste (streek)producten. Zo vind je op onze veelvuldig bekroonde bakkerij het lekkerste brood en de lekkerste vlaaien. Voor onze jongste klanten hebben we op onze groente- en fruitafdeling een speeltractor, waarmee kinderen spelenderwijs kennismaken met groente & fruit. Zo wordt boodschappen doen ook leuk voor de allerkleinsten! En dat boodschappen doen bij Jan Linders heel voordelig is, bewijzen we door klanten de laagste prijzen van Bunde te bieden én door onze wekelijkse sterke acties. Daarnaast heeft onze nieuwe supermarkt een ruime parkeerplaats waar klanten gratis kunnen parkeren. We nodigen inwoners van Bunde en omstreken van harte uit om kennis te komen maken!”

Extra acties en gratis boodschappenpakket
De komende weken kunnen inwoners van Bunde en omstreken profiteren van verschillende openingsacties. Daarnaast kunnen klanten sparen voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van 50 euro! Zaterdag 23 november is het extra feest in Jan Linders Bunde. Klanten kunnen die dag genieten van heerlijke proeverijen, een leuke activiteit voor kinderen en ze maken daarnaast kans op mooie prijzen. Een dag om alvast in de agenda te noteren!

Terug