Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders opent beste verssupermarkt van Haelen

06-07-2017 08:00Woensdagochtend om 9 uur stonden klanten van Jan Linders Haelen te popelen om hun gloednieuwe supermarkt aan de Linsenhof 5 te bewonderen. Supermarktketen Jan Linders opende haar vernieuwde supermarkt die volledig ingericht is volgens haar nieuwe formule. Hier is ‘het voordeel van het zuiden’ aangescherpt met prachtige streekproducten en het beste vers aanbod.

Wethouder Arno Walraven die de winkel samen met algemeen directeur Leo Linders opende: ‘Deze supermarkt heeft in de afgelopen vijftien jaar aangetoond dat we een enorme goede zet gedaan hebben om Jan Linders hier te huisvesten. Jan Linders biedt goede voorzieningen, een goed assortiment, veel versproducten en heerlijk brood. Het professionele en deskundige personeel zorgt ervoor dat klanten plezierig hun boodschappen kunnen doen’.

Nieuwe formule voor nog meer winkelplezier
‘Het voordeel van het zuiden’ komt in de vernieuwde supermarkt nóg beter tot uiting door de bourgondische inslag van huiselijke sferen en streek- en versproducten, die waar mogelijk uit de regio komen. Brigitte Velter, manager van de supermarkt in Haelen: ‘Doordat onze winkel ruimer is ingericht bieden we nóg meer winkelgemak voor de klant. Een bezoek aan onze nieuwe supermarkt is zeker de moeite waard’.

De eerste reacties van klanten zijn erg positief: ‘Wat een ontzettend mooie winkel! De winkel is ruimer en erg overzichtelijk waardoor ik er direct mijn weg kan vinden. Door de ruime keuze van versproducten kan ik mijn gezin dagelijks de lekkerste en meest verse gerechten op tafel zetten. Dit is echt een verrijking voor Haelen’, aldus een vaste Jan Linders klant. 

Extra acties speciaal voor Haelen
De komende weken kunnen de inwoners van Haelen genieten van verschillende openingsacties in hun nieuwe supermarkt. Ter ere van de feestelijke opening geeft Jan Linders Haelen, naast vele extra aanbiedingen, één minuut gratis winkelen weg. Zaterdag 15 juli kunnen klanten van 10.00 tot 14.00 genieten van diverse festiviteiten, met de nadruk op het uitgebreide versassortiment dat Jan Linders Haelen te bieden heeft. De eerste 150 klanten ontvangen een zomerse zonnebloemplant. Kinderen kunnen verse fruitspiesjes maken, er is een barista aanwezig die demonstreert hoe je met Onze Trots koffiebonen heerlijke ijskoffies kunt bereiden en klanten kunnen genieten van een barbecueproeverij. Verder maken zij kans op mooie prijzen.

Terug