Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders opent compleet vernieuwde supermarkt in Herkenbosch

18-04-2018 11:00

Jan Linders opende vandaag na een korte verbouwing zijn gloednieuwe supermarkt aan de Craenberglaan 13 in Herkenbosch. De supermarkt is geheel vernieuwd en volledig ingericht volgens de nieuwe formule van de supermarktketen van het zuiden. Supermarktmanager Bianca de Bruyn-Brentjens: ‘Ik ben ontzettend trots op het resultaat dat we met ons team hebben neergezet. Door producten uit de regio, het grote versaanbod en de vele aanbiedingen ervaren klanten een heuse versbeleving en nóg meer ‘het voordeel van het zuiden’. Dat mogen klanten ook verwachten van de beste supermarkt in álle vers*’.

Nieuwe formule mét deli-eiland
Jan Linders Herkenbosch is volledig ingericht volgens Jan Linders’ nieuwe formule, waarin ‘het voordeel van het zuiden’ nog beter tot uiting komt. Het zuidelijke gevoel wordt het sterkst ervaren middels ‘De Keuken van Jan Linders’, een deli-eiland in het hart van de winkel. Hier worden dagverse producten aangeboden. Broodjes en pizza’s worden vers en rijkelijk belegd. Naast carpaccio, sushi en verse salades, vindt men hier een nieuw assortiment Onze Trots maaltijden. Dit zijn traiteurskwaliteit maaltijden op basis van authentieke recepten die de smaak van het échte zuiden weerspiegelen.

Zoals het hoort als Beste Verssupermarkt van heel Nederland*, is er veel aandacht voor groente & fruit, brood & banket en vleesproducten. De inrichting maakt een knipoog naar het zuiden en in het assortiment is veel ruimte voor producten uit de regio. Klanten kunnen profiteren van de vele sterke aanbiedingen die overzichtelijk in de supermarkt gepresenteerd worden.

Wethouder Jan den Teuling van de Gemeente Roerdalen, die de supermarkt samen met algemeen directeur Leo Linders opende: ‘Wat vind ik dit bijzonder: het is zowel feest voor Jan Linders áls voor de gemeente Roerdalen. Wij, vanuit de gemeente Roerdalen, vinden het geweldig dat Jan Linders Herkenbosch compleet vernieuwd is. Door de vernieuwingsslag draagt Jan Linders, samen met de klantvriendelijke medewerkers uit Herkenbosch en omstreken, bij aan het standhouden van dit mooie dorp’.

Extra acties voor Herkenbosch
De komende weken kunnen alle inwoners van Herkenbosch genieten van verschillende openingsacties in hun nieuwe supermarkt. Naast de vele extra aanbiedingen stelt Jan Linders Herkenbosch vanuit maatschappelijke betrokkenheid met de regio, een te verdelen budget voor lokale sportverenigingen beschikbaar. Op zaterdag 28 april is het feest op de Craenberglaan en kunnen klanten van 10.00 tot 14.00 uur genieten van diverse festiviteiten met de nadruk op het uitgebreide versassortiment. Ook kunnen klanten genieten van diverse proeverijen en maken ze kans op mooie prijzen. Een dag om alvast te noteren!

*Bron: GfK Formulerapport 2017 

 

Toverland is met circa 700.000 bezoekers per jaar een van de grootste attractieparken van Nederland. Met zijn sterke verankering in het zuiden vond Jan Linders in Toverland de perfecte samenwerkingspartner om klanten te verrassen met een spaarcampagne die goed past bij de tijd van het jaar. Klanten van Jan Linders ontvangen vanaf maandag 26 februari 1 zegel bij iedere 15 euro aan boodschappen. Daarnaast zijn er wekelijks speciale acties waardoor de klant extra snel kan sparen. Bij 10 zegels kan de spaarkaart bij een van de 60 Jan Linders supermarkten worden ingeleverd voor een unieke kortingsvoucher. Deze voucher is tot en met zondag 27 mei  te verzilveren op de website van Toverland. De entreebewijzen zijn geldig tot en met vrijdag 6 juli 2018.

 

Extra verrassingen in Toverland tijdens het Paasweekend

Tijdens het paasweekend zorgt Jan Linders voor extra verrassingen in het attractiepark. Bezoekers kunnen tijdens dit weekend (zaterdag 31 maart t/m maandag 2 april) lekkere versproducten proeven. Ook krijgen zij een goed gevulde goodiebag mee naar huis en is er een gezonde traktatie voor de kids. Meer informatie: www.janlinders.nl/toverland.

Terug