Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders opent compleet vernieuwde supermarkt in het Limburgse Herten

27-06-2018 11:00Jan Linders opende vandaag na een korte verbouwing van tien dagen zijn compleet vernieuwde supermarkt aan de Groene Kruisstraat 8 in Herten. De supermarkt is volledig vernieuwd en ingericht volgens de nieuwe formule van de supermarktketen van het zuiden. Door producten uit de regio, de vele aanbiedingen en het grote versaanbod ervaren klanten in hun supermarkt nóg meer hét ‘voordeel van het zuiden’.

Wethouder Waajen van de gemeente Roermond, die samen met algemeen directeur Leo Linders de supermarkt opende: ‘Jan Linders is hét paradepaardje van Herten, dat een van de snelst groeiende dorpen van de gemeente Roermond is. Jan Linders biedt zijn klanten, waar veel gezinnen met kinderen wonen, innovatieve voorzieningen. Zo stimuleert Jan Linders kinderen om groente en fruit te eten. Spelenderwijs kunnen kinderen kennis maken met versproducten door een iconische tractor op de AGF-afdeling. Vanuit de gemeente Roermond feliciteer ik Jan Linders en alle klanten met deze prachtige supermarkt in Herten.

Nieuwe formule met deli-eiland
Jan Linders Herten is volledig ingericht volgens Jan Linders’ nieuwe formule, waarin ‘het voordeel van het zuiden’ nog beter tot uiting komt. Het zuidelijke gevoel wordt het sterkst ervaren middels ‘De Keuken van Jan Linders’, een deli-eiland in het hart van de supermarkt. Hier worden dagverse producten aangeboden, broodjes en pizza’s worden vers en rijkelijk belegd. Naast carpaccio, sushi en verse salades, vindt men hier een nieuw assortiment Onze Trots maaltijden. De traiteurskwaliteit maaltijden op basis van authentieke recepten weerspiegelen de smaak van het échte zuiden.

De inrichting van de vernieuwde supermarkt maakt een knipoog naar het zuiden. In het assortiment is veel ruimte voor producten uit de regio. Zoals het hoort als Beste Verssupermarkt van heel Nederland*, is er veel aandacht voor groente & fruit, brood & banket en vleesproducten. Klanten kunnen profiteren van de vele sterke aanbiedingen die overzichtelijk in de compleet vernieuwde supermarkt gepresenteerd worden.

Extra acties voor Herten
De komende weken kunnen alle inwoners van Herten genieten van verschillende openingsacties in hun nieuwe supermarkt. Naast de vele extra aanbiedingen stelt Jan Linders Herten vanuit zijn maatschappelijke betrokkenheid een te verdelen budget voor lokale sportverenigingen beschikbaar. Op zaterdag 7 juli van 10.00 tot 14.00 uur wordt de opening extra gevierd met diverse festiviteiten in de supermarkt. Klanten kunnen genieten van diverse zomerse proeverijen en ze maken kans op mooie prijzen. Een dag om alvast in de agenda te noteren.

*Bron: GfK Formulerapport 2017

Nieuw Bergen, 26 februari 2018 – Terwijl de kou Nederland heeft overgenomen, kijkt iedereen reikhalzend uit naar het voorjaar met aangename temperaturen en een reeks aan extra vrije dagen. Jan Linders speelt hier op in met de nieuwe spaarcampagne die maandag 26 februari in samenwerking met Attractiepark Toverland van start gaat. Klanten van de supermarktketen uit het zuiden kunnen sparen voor 10 euro korting op hun entreeticket voor het attractiepark in Sevenum. Dat is bijna 55% korting op een kinderticket en 35% op een ticket voor volwassenen, een korting die in deze periode nergens anders te verkrijgen is.  Met deze spaaractie vinden twee sterke merken uit het zuiden elkaar.

 

Toverland is met circa 700.000 bezoekers per jaar een van de grootste attractieparken van Nederland. Met zijn sterke verankering in het zuiden vond Jan Linders in Toverland de perfecte samenwerkingspartner om klanten te verrassen met een spaarcampagne die goed past bij de tijd van het jaar. Klanten van Jan Linders ontvangen vanaf maandag 26 februari 1 zegel bij iedere 15 euro aan boodschappen. Daarnaast zijn er wekelijks speciale acties waardoor de klant extra snel kan sparen. Bij 10 zegels kan de spaarkaart bij een van de 60 Jan Linders supermarkten worden ingeleverd voor een unieke kortingsvoucher. Deze voucher is tot en met zondag 27 mei  te verzilveren op de website van Toverland. De entreebewijzen zijn geldig tot en met vrijdag 6 juli 2018.

 

Extra verrassingen in Toverland tijdens het Paasweekend

Tijdens het paasweekend zorgt Jan Linders voor extra verrassingen in het attractiepark. Bezoekers kunnen tijdens dit weekend (zaterdag 31 maart t/m maandag 2 april) lekkere versproducten proeven. Ook krijgen zij een goed gevulde goodiebag mee naar huis en is er een gezonde traktatie voor de kids. Meer informatie: www.janlinders.nl/toverland.

Terug