Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders opent compleet vernieuwde supermarkt in Panningen

06-06-2018 11:00

Jan Linders opende vandaag na een korte verbouwing van tien dagen zijn compleet nieuwe supermarkt aan de Kepringelehof in Panningen. De supermarkt is volledig vernieuwd en ingericht volgens de nieuwe formule van de supermarktketen van het zuiden. Door producten uit de regio, het grote versaanbod én de vele aanbiedingen ervaren klanten in hun supermarkt nóg meer het ‘voordeel van het zuiden’.

Nieuwe formule met deli-eiland
Jan Linders Panningen is volledig ingericht volgens Jan Linders’ nieuwe formule, waarin ‘het voordeel van het zuiden’ nog beter tot uiting komt. Het zuidelijke gevoel wordt het sterkst ervaren middels ‘De Keuken van Jan Linders’, een deli-eiland in het hart van de supermarkt. Hier worden dagverse producten aangeboden. Broodjes en pizza’s worden vers en rijkelijk belegd. Naast carpaccio, sushi en verse salades, vindt men hier een nieuw assortiment Onze Trots maaltijden. De traiteurskwaliteit maaltijden op basis van authentieke recepten weerspiegelen de smaak van het échte zuiden.

De inrichting van de vernieuwde supermarkt maakt een knipoog naar het zuiden. In het assortiment is veel ruimte voor producten uit de regio. Zoals het hoort als Beste Verssupermarkt van heel Nederland*, is er veel aandacht voor groente & fruit, brood & banket en vleesproducten. Klanten kunnen profiteren van de vele sterke aanbiedingen die overzichtelijk in de supermarkt gepresenteerd worden.

Wethouder Paul Sanders van de Gemeente Peel en Maas, die de supermarkt samen met algemeen directeur Leo Linders opende: ‘Jan Linders is een prachtig familiebedrijf, waar innovatie voorop staat. Door het introduceren van streekproducten is Jan Linders, wat mij betreft, een échte trendsetter in de markt. Als wethouder ben ik enorm trots op deze nieuwe supermarkt aan de Kepringelehof. Een supermarkt waar je altijd de lekkerste versproducten vindt!’.

Extra acties voor Panningen
De komende weken kunnen alle inwoners van Panningen genieten van verschillende openingsacties in hun nieuwe supermarkt. Naast de vele extra aanbiedingen kunnen klanten exclusief bij Jan Linders Panningen sparen voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van 50 euro. Zaterdag 16 juni is het feest en kunnen klanten van 10.00 tot 14.00 uur genieten van diverse festiviteiten met de nadruk op het uitgebreide versassortiment. Verder kunnen klanten genieten van diverse proeverijen en maken ze kans op mooie prijzen. Een dag om alvast te noteren! 

 

Toverland is met circa 700.000 bezoekers per jaar een van de grootste attractieparken van Nederland. Met zijn sterke verankering in het zuiden vond Jan Linders in Toverland de perfecte samenwerkingspartner om klanten te verrassen met een spaarcampagne die goed past bij de tijd van het jaar. Klanten van Jan Linders ontvangen vanaf maandag 26 februari 1 zegel bij iedere 15 euro aan boodschappen. Daarnaast zijn er wekelijks speciale acties waardoor de klant extra snel kan sparen. Bij 10 zegels kan de spaarkaart bij een van de 60 Jan Linders supermarkten worden ingeleverd voor een unieke kortingsvoucher. Deze voucher is tot en met zondag 27 mei  te verzilveren op de website van Toverland. De entreebewijzen zijn geldig tot en met vrijdag 6 juli 2018.

 

Extra verrassingen in Toverland tijdens het Paasweekend

Tijdens het paasweekend zorgt Jan Linders voor extra verrassingen in het attractiepark. Bezoekers kunnen tijdens dit weekend (zaterdag 31 maart t/m maandag 2 april) lekkere versproducten proeven. Ook krijgen zij een goed gevulde goodiebag mee naar huis en is er een gezonde traktatie voor de kids. Meer informatie: www.janlinders.nl/toverland.

Terug