Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders opent geheel vernieuwde supermarkt in Wijchen

14-03-2018 15:00Jan Linders opende vandaag, na een korte verbouwing, zijn geheel vernieuwde supermarkt aan de Homberg 2527 in Wijchen. De supermarkt is geheel vernieuwd en volledig ingericht volgens de nieuwe formule van de supermarktketen van het zuiden. Door het grote versaanbod, producten uit de regio en de vele aanbiedingen ervaren klanten in de vernieuwde supermarkt nog meer ‘het voordeel van het zuiden’.

Nieuwe formule
Jan Linders Wijchen is volledig ingericht volgens Jan Linders’ nieuwe formule, waarin ‘het voordeel van het zuiden’ nog beter tot uiting komt. Zoals het hoort als Beste Verssupermarkt van heel Nederland*, is er veel aandacht voor groente & fruit, brood & banket en vleesproducten. De inrichting maakt een knipoog naar het zuiden en in het assortiment is veel ruimte voor versproducten uit de regio. Verder kunnen klanten profiteren van de vele sterke aanbiedingen die overzichtelijk in de supermarkt gepresenteerd worden.

Burgemeester Verheijen die de winkel samen met algemeen directeur Leo Linders opende: ‘Ik ben enorm verrast wat dit team in tien dagen verbouwen voor elkaar heeft gekregen. Voor de meest verse groente en fruit én het lekkerste brood ben je hier aan het juiste adres. Jan Linders is natuurlijk niet voor niets al zeven keer uitgeroepen tot Beste Verssupermarkt van Nederland. Vanuit de gemeente danken wij Jan Linders voor deze mooie supermarkt in Wijchen.’ 

Nieuw: De Keuken van Jan Linders
Het gevoel van het zuiden wordt het sterkst ervaren middels ‘De Keuken van Jan Linders’, een deli-eiland in het hart van de winkel. Hier worden dagverse producten aangeboden. Broodjes en pizza’s worden vers en rijkelijk belegd. Naast carpaccio, sushi en verse salades, vindt men hier een nieuw assortiment Onze Trots maaltijden. Dit zijn traiteurskwaliteit maaltijden op basis van authentieke recepten die de smaak van het échte zuiden weerspiegelen.

Extra acties voor Wijchen
De komende weken kunnen alle inwoners van Wijchen genieten van verschillende openingsacties in hun nieuwe supermarkt. Ter ere van de feestelijke opening geeft Jan Linders Wijchen, naast vele extra aanbiedingen, één minuut gratis winkelen weg. Op zaterdag 24 maart is het feest en kunnen klanten genieten van diverse festiviteiten met de nadruk op het uitgebreide versassortiment. Het thema van deze dag staat in het teken van Pasen. Kinderen kunnen hun eigen paasmasker knutselen en een Paashaas deelt lekkernijen uit. Verder kunnen klanten genieten van diverse proeverijen en maken ze kans op mooie prijzen.  Een dag om alvast in de agenda te zetten!

*Bron: GfK Formulerapport 2017


Nieuw Bergen, 26 februari 2018 – Terwijl de kou Nederland heeft overgenomen, kijkt iedereen reikhalzend uit naar het voorjaar met aangename temperaturen en een reeks aan extra vrije dagen. Jan Linders speelt hier op in met de nieuwe spaarcampagne die maandag 26 februari in samenwerking met Attractiepark Toverland van start gaat. Klanten van de supermarktketen uit het zuiden kunnen sparen voor 10 euro korting op hun entreeticket voor het attractiepark in Sevenum. Dat is bijna 55% korting op een kinderticket en 35% op een ticket voor volwassenen, een korting die in deze periode nergens anders te verkrijgen is.  Met deze spaaractie vinden twee sterke merken uit het zuiden elkaar.

 

Toverland is met circa 700.000 bezoekers per jaar een van de grootste attractieparken van Nederland. Met zijn sterke verankering in het zuiden vond Jan Linders in Toverland de perfecte samenwerkingspartner om klanten te verrassen met een spaarcampagne die goed past bij de tijd van het jaar. Klanten van Jan Linders ontvangen vanaf maandag 26 februari 1 zegel bij iedere 15 euro aan boodschappen. Daarnaast zijn er wekelijks speciale acties waardoor de klant extra snel kan sparen. Bij 10 zegels kan de spaarkaart bij een van de 60 Jan Linders supermarkten worden ingeleverd voor een unieke kortingsvoucher. Deze voucher is tot en met zondag 27 mei  te verzilveren op de website van Toverland. De entreebewijzen zijn geldig tot en met vrijdag 6 juli 2018.

 

Extra verrassingen in Toverland tijdens het Paasweekend

Tijdens het paasweekend zorgt Jan Linders voor extra verrassingen in het attractiepark. Bezoekers kunnen tijdens dit weekend (zaterdag 31 maart t/m maandag 2 april) lekkere versproducten proeven. Ook krijgen zij een goed gevulde goodiebag mee naar huis en is er een gezonde traktatie voor de kids. Meer informatie: www.janlinders.nl/toverland.

Terug