Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders opent gloednieuwe supermarkt aan de Boekt in Veghel

27-02-2019 10:00

Jan Linders opende woensdag 27 februari een compleet nieuwe Jan Linders supermarkt aan de Boekt 20 in Veghel. Het pand is grondig gerenoveerd en volledig ingericht volgens de nieuwste formule-uitgangspunten van de supermarktketen van het zuiden. De claim van Jan Linders ‘Het voordeel van het Zuiden’ wordt in de nieuwe supermarkt waargemaakt middels veel streekproducten, het beste vers, klantgerichte medewerkers én wekelijks sterke aanbiedingen.

Jan Linders heeft de supermarkt aan de Boekt als onderdeel van haar groeistrategie recent overgenomen van Jumbo. Wethouder Goijaarts van de gemeente Meierijstad, die de supermarkt samen met algemeen directeur Leo Linders opende: ‘We vinden het fijn om te horen dat er zo veel enthousiaste reacties van klanten zijn. Jan Linders staat bekend om zijn versproducten die waar mogelijk uit de streek komen. Maar ook voor het lekkerste brood kun je bij Jan Linders terecht, ze zijn al voor de 14e keer verkozen tot beste supermarkt in brood van Nederland. We zijn ontzettend blij met Jan Linders aan de Boekt. We wensen Jan Linders  en het team heel veel succes en nogmaals van harte welkom in Veghel!

Nieuwe formule met deli-eiland
De inrichting van de supermarkt aan de Boekt maakt een knipoog naar het zuiden waarbij in het assortiment veel ruimte is voor streekproducten. Het zuidelijke gevoel wordt het sterkst ervaren bij het deli-eiland in het hart van de supermarkt, waar vleeswaren vers gesneden worden en klanten kunnen genieten van een uitgebreid assortiment Onze Trots maaltijden. Deze traiteurskwaliteit maaltijden op basis van authentieke recepten weerspiegelen de smaak van het échte zuiden.

Supermarktmanager Wilfred Buskermolen: ‘Ik kan alleen maar zeggen dat ik enorm trots ben om alle inwoners van Veghel en omgeving te mogen verwelkomen bij Jan Linders in Veghel! In onze supermarkt staan de versafdelingen centraal. We willen onze klanten inspireren én verrassen. Voor onze jongste klanten hebben we op onze groente- en fruitafdeling een speeltractor: een iconische tractor waar kinderen spelenderwijs kennismaken met vers. Zo wordt boodschappen doen ook leuk voor de allerkleinsten! Naast het beste en lekkerste vers bieden we een halal assortiment en kunnen de klanten ook profiteren van ons uitgebreid bier- en speciaalbier assortiment. Wij zijn namelijk afgelopen jaar voor de 6de keer verkozen tot de beste supermarkt in bier- en speciaalbier. Onze klantvriendelijke medewerkers staan elke dag voor de klanten klaar. Vertrouwde gezichten voor de klant, in een nieuwe formule!’  

Extra acties voor Veghel
Om de opening te vieren kunnen alle inwoners van Veghel profiteren van verschillende extra openingsaanbiedingen. Daarnaast kunnen klanten sparen voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van 50 euro. Voor de kinderen wordt er op vrijdagmiddag 1 maart een educatieve kinderproeverij in de supermarkt georganiseerd. Zaterdag 9 maart is het feest en kunnen klanten op de Beleef!dag van 10:00 tot 14:00 uur genieten van diverse festiviteiten met een focus op het uitgebreide versassortiment. Klanten kunnen op deze feestelijke dag bijvoorbeeld genieten van diverse proeverijen en maken ze kans op mooie prijzen. Een dag om alvast in de agenda te noteren!

Terug