Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders opent gloednieuwe supermarkt in de Achtse Barrier in Eindhoven

30-01-2019 09:00

Jan Linders opent gloednieuwe supermarkt in de Achtse Barrier in Eindhoven


Jan Linders opende vandaag een compleet nieuwe Jan Linders supermarkt aan de Ardèchelaan in Eindhoven. Het pand is grondig gerenoveerd en volledig ingericht volgens de nieuwste formule-uitgangspunten van de supermarktketen van het zuiden. De claim van Jan Linders ‘Het voordeel van het Zuiden’ wordt in de nieuwe supermarkt waargemaakt middels veel streekproducten, het beste vers, klantgerichte medewerkers én sterke aanbiedingen.

Jan Linders heeft de supermarkt aan de Ardèchelaan als onderdeel van haar groeistrategie recent overgenomen van EMTÉ. Supermarktmanager Jan Brienen: ‘Met trots verwelkomen mijn team en ik alle klanten uit Eindhoven in onze gloednieuwe supermarkt. We hebben een zeer uitgebreid assortiment en bieden de service waar Jan Linders als formule voor staat: de balans tussen kwaliteit, service én voordeel’.

Nieuwe formule met deli-eiland
De inrichting van de supermarkt aan de Ardèchelaan maakt een knipoog naar het zuiden waarbij in het assortiment veel ruimte is voor streekproducten. Dit gevoel wordt het sterkst ervaren in ‘De Keuken van Jan Linders’, een deli-eiland in het hart van de supermarkt. Hier worden dagverse producten bereid en aangeboden. Broodjes en pizza’s worden ter plekke vers en rijkelijk belegd. Naast sushi en verse salades vindt men hier een uitgebreid assortiment Onze Trots maaltijden. Deze traiteurskwaliteit maaltijden op basis van authentieke recepten weerspiegelen de smaak van het échte zuiden.

Supermarktmanager Jan Brienen: ‘In onze supermarkt staan de versafdelingen centraal. We willen onze klanten inspireren én verrassen. Voor onze jongste klanten hebben we op onze groente- en fruitafdeling een speeltractor: een iconische tractor waar kinderen spelenderwijs kennismaken met vers. Zo wordt boodschappen doen ook leuk voor de allerkleinsten! Ook de lekkerste broden van Eindhoven vind je bij ons, want Jan Linders is voor de 14e keer verkozen tot de beste supermarkt in brood van heel Nederland. Naast het beste en lekkerste vers kunnen de klanten ook profiteren van ons uitgebreid bier- en speciaalbier assortiment. Wij zijn namelijk afgelopen jaar voor de 6de keer verkozen tot de beste supermarkt in bier- en speciaalbier. Onze klantvriendelijke medewerkers staan elke dag voor de klanten klaar, vertrouwde gezichten in een nieuwe formule!’

Extra acties voor Eindhoven
De komende weken kunnen alle inwoners van Eindhoven profiteren van extra veel openingsaanbiedingen. Daarnaast kunnen klanten sparen voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van 50 euro. Voor de kinderen wordt er op vrijdagmiddag 1 februari een educatieve kinderproeverij in de supermarkt georganiseerd. Zaterdag 9 februari is het feest en kunnen klanten op de Beleef!dag van 10:00 tot 14:00 uur genieten van diverse festiviteiten met focus op het uitgebreide versassortiment. Daarnaast kunnen klanten op deze feestelijke dag genieten van diverse proeverijen en maken ze kans op mooie prijzen. Een dag om alvast in de agenda te noteren! 

Toverland is met circa 700.000 bezoekers per jaar een van de grootste attractieparken van Nederland. Met zijn sterke verankering in het zuiden vond Jan Linders in Toverland de perfecte samenwerkingspartner om klanten te verrassen met een spaarcampagne die goed past bij de tijd van het jaar. Klanten van Jan Linders ontvangen vanaf maandag 26 februari 1 zegel bij iedere 15 euro aan boodschappen. Daarnaast zijn er wekelijks speciale acties waardoor de klant extra snel kan sparen. Bij 10 zegels kan de spaarkaart bij een van de 60 Jan Linders supermarkten worden ingeleverd voor een unieke kortingsvoucher. Deze voucher is tot en met zondag 27 mei  te verzilveren op de website van Toverland. De entreebewijzen zijn geldig tot en met vrijdag 6 juli 2018.

 

Extra verrassingen in Toverland tijdens het Paasweekend

Tijdens het paasweekend zorgt Jan Linders voor extra verrassingen in het attractiepark. Bezoekers kunnen tijdens dit weekend (zaterdag 31 maart t/m maandag 2 april) lekkere versproducten proeven. Ook krijgen zij een goed gevulde goodiebag mee naar huis en is er een gezonde traktatie voor de kids. Meer informatie: www.janlinders.nl/toverland.

Terug