Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders opent gloednieuwe supermarkt in Lent

12-10-2017 15:48

Jan Linders opent gloednieuwe supermarkt in Lent

Woensdag 11 oktober om 9.00 uur opende supermarktketen Jan Linders onder grote belangstelling zijn gloednieuwe supermarkt in Lent. Het pand, dat afgelopen nieuwjaarsnacht volledig uitbrandde, is geheel gerenoveerd. Klanten kunnen een nóg ruimer assortiment met focus op versproducten én meer winkelgemak verwachten.

Marc Schoeber, supermarktmanager van Jan Linders Lent: ‘Ik kan niet anders zeggen dan dat ik ontzettend blij ben. Terwijl we onze klanten de afgelopen maanden mochten blijven begroeten in onze noodwinkel, hebben wij hard gewerkt om op de vertrouwde locatie een prachtige nieuwe supermarkt te realiseren. Het doet ons erg goed om vandaag superenthousiaste reacties van onze klanten te ontvangen. Daar doen we het immers voor.’

Focus op vers
De nieuwe supermarkt biedt een ruim assortiment van streek- en versproducten, waar mogelijk uit de regio. Centraal in de supermarkt ligt deli-eiland ‘De Keuken van Jan Linders’ met dagverse producten zoals verse salades en pizza’s, carpaccio, vers belegde broodjes, sushi en verse ovenmaaltijden. De focus op vers komt ook terug in de ruim opgezette werelden van groente & fruit, vlees en brood & banket. Jan Linders werd recent door onderzoeksbureau GfK voor de zevende keer uitgeroepen tot de best gewaardeerde supermarkt van Nederland in Vers.

Een klant aan het woord
Een enthousiaste klant vertelt: ‘Ik vind het belangrijk dat mijn gezin gezond en vers eet. In deze nieuwe supermarkt heb ik een nog ruimere keuze en word ik nog meer geïnspireerd om iedere dag opnieuw een gezonde en lekkere maaltijd op tafel te zetten. Door de overzichtelijke presentatie van alle acties, heb ik dagelijks snel mijn boodschappen bij elkaar.’

Feest in Lent
Om de opening met klanten in Lent te vieren en ze te verwelkomen in hun nieuwe supermarkt, kunnen zij de komende weken profiteren van diverse openingsacties en demonstraties in hun supermarkt. Zo trakteert Jan Linders Lent middels een winactie op een diner voor twee bij het Ketelhuis, dat begin november naast de voormalige gloeilampenfabriek Thermion opent. Vanaf november kunnen klanten van Jan Linders Lent sparen voor een gratis tweede ontbijt, lunch of diner bij het Ketelhuis.

Zaterdag 21 oktober organiseert Jan Linders in Lent een streekmarkt op het parkeerterrein bij de supermarkt. In marktsfeer, met diverse tentjes en barretjes, worden verschillende kookdemonstraties van gerechten uit het seizoen gegeven. Verder kunnen klanten vers gemaakte recepten uit de streek proeven en kinderen kunnen zich laten schminken. Zeker een dag om in uw agenda te noteren.

Terug