Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders opent gloednieuwe supermarkt in Reusel

13-02-2019 09:00Jan Linders opende woensdag 13 februari een compleet nieuwe Jan Linders supermarkt aan de Markt in Reusel. Het pand is grondig gerenoveerd en volledig ingericht volgens de nieuwste formule-uitgangspunten van de supermarktketen van het zuiden. De claim van Jan Linders ‘Het voordeel van het Zuiden’ wordt in de nieuwe supermarkt waargemaakt middels veel streekproducten, het beste vers, klantgerichte medewerkers én wekelijks sterke aanbiedingen.

Jan Linders heeft de supermarkt aan de Markt als onderdeel van haar groeistrategie recent overgenomen van Jumbo. Burgemeester Eugster van de gemeente Reusel-De Mierden, die de supermarkt samen met algemeen directeur Leo Linders opende: ‘We hebben met spanning gewacht op deze nieuwe Jan Linders supermarkt in Reusel. Veel streekproducten met de focus op vers, heel veel acties en klantvriendelijke medewerkers; je vindt het allemaal bij Jan Linders Reusel. Namens alle inwoners van Reusel en omgeving wensen we Jan Linders van harte welkom in Reusel!’.

Nieuwe formule met deli-eiland
De inrichting van de supermarkt aan de Markt maakt een knipoog naar het zuiden waarbij in het assortiment veel ruimte is voor streekproducten. Dit gevoel wordt het sterkst ervaren in ‘De Keuken van Jan Linders’, een deli-eiland in het hart van de supermarkt. Hier worden dagverse producten bereid en aangeboden. Broodjes en pizza’s worden ter plekke vers en rijkelijk belegd. Naast sushi en verse salades vindt men hier een uitgebreid assortiment Onze Trots maaltijden. Deze traiteurskwaliteit maaltijden op basis van authentieke recepten weerspiegelen de smaak van het échte zuiden.

Supermarktmanager Pieter van den Oetelaar: ‘Ik kan alleen maar zeggen dat ik ontzettend trots ben om alle inwoners van Reusel en omgeving te mogen verwelkomen bij Jan Linders in Reusel! In onze supermarkt staan de versafdelingen centraal. We willen onze klanten inspireren én verrassen en hen de service bieden waar Jan Linders als formule voor staat: de balans tussen kwaliteit, service en voordeel. Voor onze jongste klanten hebben we op onze groente- en fruitafdeling een speeltractor: een iconische tractor waar kinderen spelenderwijs kennismaken met vers. Zo wordt boodschappen doen ook leuk voor de allerkleinsten! Ook de lekkerste broden van Reusel vind je bij ons, want Jan Linders is voor de 14e keer verkozen tot de beste supermarkt in brood van heel Nederland. Naast het beste en lekkerste vers kunnen de klanten ook profiteren van ons uitgebreid bier- en speciaalbier assortiment. Wij zijn namelijk afgelopen jaar voor de 6de keer verkozen tot de beste supermarkt in bier- en speciaalbier. Onze klantvriendelijke medewerkers staan elke dag voor de klanten klaar. Vertrouwde gezichten voor de klant, in een nieuwe formule!’  

Extra acties voor Reusel
Om de opening te vieren kunnen alle inwoners van Reusel profiteren van verschillende extra openingsaanbiedingen. Daarnaast kunnen klanten sparen voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van 50 euro. Voor de kinderen wordt er op vrijdagmiddag 15 februari een educatieve kinderproeverij in de supermarkt georganiseerd. Zaterdag 23 februari is het feest en kunnen klanten op de Beleef!dag van 10:00 tot 14:00 uur genieten van diverse festiviteiten met focus op het uitgebreide versassortiment. Daarnaast kunnen klanten op deze feestelijke dag genieten van diverse proeverijen en maken ze kans op mooie prijzen. Een dag om alvast in de agenda te noteren!

Terug