Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders opent gloednieuwe supermarkt op nieuwe locatie in Boxmeer

18-07-2018 12:15

Jan Linders opende vandaag zijn gloednieuwe supermarkt in Boxmeer. De supermarktketen verliet het oude pand en realiseerde een gloednieuwe supermarkt van 1.672 vierkante meter aan de Burgemeester Verkuijlstraat 11. De supermarkt is volledig ingericht volgens de nieuwe formule van de supermarktketen van het zuiden. Door het grote versaanbod, producten uit de regio én de vele aanbiedingen ervaren klanten in hun gloednieuwe supermarkt nóg meer het ‘voordeel van het zuiden’. 

Nieuw: De Keuken van Jan Linders
Jan Linders Boxmeer is volledig ingericht volgens Jan Linders’ nieuwe formule, waarin ‘het voordeel van het zuiden’ nog beter tot uiting komt. De inrichting van de gloednieuwe supermarkt maakt een knipoog naar het zuiden waarbij in het assortiment veel ruimte is voor producten uit de regio. Zoals het hoort als Beste Verssupermarkt van heel Nederland*, is er vanzelfsprekend veel aandacht voor groente & fruit, brood & banket en vleesproducten. De klanten kunnen profiteren van de vele scherpe aanbiedingen die overzichtelijk gepresenteerd worden.

Supermarktmanager Bart Sanders: ‘Ik ben ontzettend trots dat ik samen met mijn team klanten uit Boxmeer en omstreken mag verwelkomen in onze gloednieuwe supermarkt. Op deze nieuwe locatie bieden we nóg meer winkelgemak voor onze klanten. Het winkelgemak wordt verder aangevuld door de ruime parkeergelegenheid bestaande uit twee parkeerterreinen, twee ingangen voor de klanten en de goed bereikbare locatie. Nieuw in onze supermarkt is ‘De Keuken van Jan Linders’, een deli-eiland in het hart van de supermarkt. Hier bieden we dagverse producten aan. Broodjes en pizza’s worden vers en rijkelijk belegd, waarbij we indien gewenst het broodje of de pizza kunnen beleggen naar de wensen van de klant. Naast carpaccio, sushi en verse salades, bieden we een nieuw assortiment Onze Trots maaltijden. De traiteurskwaliteit maaltijden op basis van authentieke recepten weerspiegelen de smaak van het échte zuiden.’

Wethouder Verstraaten van de gemeente Boxmeer, die de supermarkt samen met algemeen directeur Leo Linders opende: ‘De gemeente Boxmeer vindt het natuurlijk fantastisch als ondernemers als Jan Linders blijven investeren in ons mooie dorp. Jan Linders weet dat goede voeding belangrijk is voor een gezonde levensstijl en verankeren zich steeds meer in de regio met hun streekproducten. Een mooi voorbeeld, ook voor andere supermarkten’.

Extra acties voor Boxmeer
De komende weken kunnen alle inwoners van Boxmeer genieten van verschillende openingsacties in hun nieuwe supermarkt. Op zaterdag 28 juli is het feest en kunnen klanten van 10.00 tot 14.00 uur genieten van diverse festiviteiten met de nadruk op het uitgebreide versassortiment. Zo zijn er heerlijke zomerse proeverijen en kunnen kinderen zich vermaken op een springkussen op de ruime parkeerplaats van Jan Linders Boxmeer. Verder maken klanten kans op mooie prijzen. Een dag om alvast in de agenda te noteren.

*Bron: GfK Formulerapport 2017

 

Toverland is met circa 700.000 bezoekers per jaar een van de grootste attractieparken van Nederland. Met zijn sterke verankering in het zuiden vond Jan Linders in Toverland de perfecte samenwerkingspartner om klanten te verrassen met een spaarcampagne die goed past bij de tijd van het jaar. Klanten van Jan Linders ontvangen vanaf maandag 26 februari 1 zegel bij iedere 15 euro aan boodschappen. Daarnaast zijn er wekelijks speciale acties waardoor de klant extra snel kan sparen. Bij 10 zegels kan de spaarkaart bij een van de 60 Jan Linders supermarkten worden ingeleverd voor een unieke kortingsvoucher. Deze voucher is tot en met zondag 27 mei  te verzilveren op de website van Toverland. De entreebewijzen zijn geldig tot en met vrijdag 6 juli 2018.

 

Extra verrassingen in Toverland tijdens het Paasweekend

Tijdens het paasweekend zorgt Jan Linders voor extra verrassingen in het attractiepark. Bezoekers kunnen tijdens dit weekend (zaterdag 31 maart t/m maandag 2 april) lekkere versproducten proeven. Ook krijgen zij een goed gevulde goodiebag mee naar huis en is er een gezonde traktatie voor de kids. Meer informatie: www.janlinders.nl/toverland.

Terug