Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders opent hernieuwde verssupermarkt in Geleen

29-11-2017 09:00Jan Linders opende vandaag, na een korte verbouwing, zijn hernieuwde supermarkt aan Markt 101A in Geleen.  De supermarkt is geheel vernieuwd en volledig ingericht volgens de nieuwe formule van de supermarktketen uit het zuiden. ‘Het voordeel van het zuiden” wordt in de vernieuwde supermarkt nog meer ervaren door het grote versaanbod, de producten uit eigen regio én de vele aanbiedingen.

Focus op vers
De supermarkt aan de Markt is volledig gerenoveerd en ingericht volgens Jan Linders’ nieuwste formule. De claim ‘het voordeel van het zuiden’ komt hierbij nóg beter tot uiting. Bij de Beste Verssupermarkt van heel Nederland* is er zoals het hoort, veel aandacht voor groente & fruit, brood & banket en vleesproducten. De inrichting maakt een knipoog naar het zuiden en het assortiment biedt veel producten uit eigen regio. Klanten kunnen dagelijks profiteren van vele sterke aanbiedingen die overzichtelijk in de supermarkt gepresenteerd worden.

Wethouder Pieter Meekels van de Gemeente Sittard-Geleen, die de winkel samen met algemeen directeur Leo Linders opende: ‘Deze hernieuwde supermarkt is een enorme investering in Geleen, waar wij allen erg blij mee zijn! Wat ik erg bijzonder vind is de Keuken van Jan Linders, waar dagelijks heerlijke versproducten worden aangeboden. De zeer klantvriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat klanten plezierig hun boodschappen kunnen doen.’

Nieuw:  De Keuken van Jan Linders
Het zuidelijke gevoel wordt het sterkst ervaren middels ‘De Keuken van Jan Linders’. De Keuken van Jan Linders is een deli-eiland in het hart van de winkel. Hier worden dagverse producten aangeboden. Broodjes en pizza’s worden vers en rijkelijk belegd. Naast carpaccio, sushi en verse salades, vindt men hier een nieuw assortiment Onze Trots maaltijden. Dit zijn traiteurskwaliteit maaltijden op basis van authentieke recepten die de smaak van het échte zuiden weerspiegelen. 

Extra acties voor Geleen
De komende weken kunnen alle inwoners van Geleen genieten van verschillende openingsacties. Daarnaast kunnen klanten sparen voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van 50 euro. Op zaterdag 9 december is het feest en kunnen klanten van 10.00 tot 14.00 uur genieten van diverse festiviteiten met de nadruk op het uitgebreide versassortiment. Het thema van deze dag staat in het teken van Kerst. Kinderen kunnen hun eigen kerstballen knutselen en een Kerstman is  aanwezig. Verder kunnen klanten genieten van diverse proeverijen en ze maken kans op mooie prijzen. Een dag om alvast in de agenda te zetten!

Terug