Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders opent hernieuwde verssupermarkt in Heerlerheide

26-10-2017 09:50

De Jan Linders supermarkt in Heerlerheide is vandaag, onder grote belangstelling van klanten, na een korte sluiting weer heropend. De supermarkt is geheel vernieuwd en volledig ingericht volgens de nieuwe formule van de supermarktketen uit het zuiden. Door het grote versaanbod, het assortiment uit de regio en de vele aanbiedingen ervaren klanten in de vernieuwde supermarkt nog meer ‘het voordeel van het zuiden’.

Focus op vers mét sterke aanbiedingen
De supermarkt aan de Ganzeweide in Heerlen is volledig gerenoveerd en ingericht volgens Jan Linders’ nieuwste formule. Hierbij komt de claim van de supermarkt ‘het voordeel van het zuiden’ nog beter tot uiting. Zoals het hoort als Beste Verssupermarkt van heel Nederland*, is er veel aandacht voor groente & fruit, brood & banket en vleesproducten. De inrichting maakt een knipoog naar het zuiden en in het assortiment is veel ruimte voor producten uit de regio. Maar natuurlijk kunnen klanten ook profiteren van de vele sterke aanbiedingen die overzichtelijk gepresenteerd worden.

‘Wat een fantastische supermarkt’,  aldus een enthousiaste, vaste klant. ‘Dagelijks doe ik hier mijn boodschappen. Jan Linders biedt een enorm ruim assortiment, waardoor ik hier alles vind wat ik nodig heb. Het lekkerste brood van Nederland vind ik op de broodafdeling en mijn kinderen krijgen altijd een gezond tussendoortje van de groente- en fruitafdeling. Door de grote keuze in vers maak ik mijn gezin altijd blij met een heerlijk maaltijd. Jan Linders Heerlerheide voelt echt als ‘onze Jan’!

De Keuken van Jan Linders, hét paradepaardje
Helemaal centraal in de winkel ligt deli-eiland ‘De Keuken van Jan Linders’, het paradepaardje van de nieuwe formule. Hier wordt het gevoel van het zuiden het sterkst ervaren. In ‘De Keuken van Jan Linders’ worden dagverse producten aangeboden. Broodjes en pizza’s worden vers en rijkelijk belegd. Naast carpaccio, sushi en verse salades, vindt men hier een nieuw assortiment Onze Trots maaltijden. Dit zijn maaltijden in traiteurskwaliteit op basis van authentieke recepten die de smaak van het échte zuiden weerspiegelen.

Extra acties voor héél Heerlen en festiviteiten op zaterdag 4 november
De komende weken kunnen alle inwoners van Heerlen genieten van verschillende openingsacties. Deze extra acties zijn geldig bij alle vier Jan Linders supermarkten in Heerlen. Naast de vele extra aanbiedingen stelt Jan Linders Heerlerheide vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid een te verdelen budget beschikbaar voor lokale sportverenigingen.

Op zaterdag 4 november is het feest en kunnen klanten van 10.00 tot 14.00 uur genieten van diverse festiviteiten met de nadruk op het uitgebreide versassortiment. Verder kunnen klanten genieten van diverse proeverijen, kinderen kunnen lampionnen knutselen en ze maken kans op mooie prijzen. Zaterdag 4 november is dus een dag om alvast in de agenda te zetten!

*Bron: GfK Formulerapport 2017

Terug