Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders opent nieuwe supermarkt in Wageningen

09-09-2020 14:00

Wageningen, 9 september 2020 – Op woensdag 9 september heeft Jan Linders een compleet nieuwe supermarkt geopend in Wageningen, aan de Nobelweg 2A. Jan Linders is een familiebedrijf met 62 supermarkten en staat voor het beste vers, klantvriendelijkheid, sterke aanbiedingen en lokale betrokkenheid.

De ruime supermarkt beschikt over een grote en gratis parkeerplaats met 69 parkeerplaatsen voor auto's en maar liefst 70 voor fietsen. Ook is er een oplaadpunt voor elektrische auto's en fietsen. Daarnaast bevindt zich in de supermarkt een slijterij, stomerij en Post-NL pakketpunt en postbussen. In het midden van de supermarkt bevindt zich een groot verseiland: De Keuken van Jan Linders. Hier zijn vers belegde broodjes, pizza’s, maaltijden en salades verkrijgbaar.

“Bij Jan Linders staan de versafdelingen centraal. Op de groente- en fruitafdeling bieden we een uitgebreid versassortiment met heerlijke streekproducten. En in onze bakkerij vind je het lekkerste brood en gebak. Ook is Jan Linders 7 jaar op rij uitgeroepen tot de supermarkt met de beste bier- en speciaalbierafdeling.” aldus supermarktmanager Bibi Timmers.

Feestelijke opening
De gloednieuwe supermarkt werd geopend door supermarktmanager Bibi Timmers, voormalig algemeen directeur Leo Linders en wethouder Maud Hulshof.  “Ik ben erg onder de indruk van de mooie en ruime opzet van de nieuwe supermarkt. De nadruk op vers en gezond eten uit de regio komt goed naar voren. We zijn in Wageningen dan ook erg blij met de komst van deze supermarkt en hopen dat iedereen uit Wageningen hier langskomt om te genieten van al het lekkers dat er is.” aldus wethouder Maud Hulshof.

Extra acties voor Wageningen
De opening wordt de hele week gevierd met extra veel openingsaanbiedingen. Klanten kunnen daarnaast de hele openingsweek genieten van diverse proeverijen met de lekkerste Jan Linders producten. 

Terug