Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders opent supermarkt in Amstenrade

10-11-2017 09:00Jan Linders opende vandaag na een korte verbouwing een gloednieuwe Jan Linders supermarkt in Amstenrade. Het pand is grondig gerenoveerd en volledig ingericht volgens de nieuwste formule van de supermarktketen uit het zuiden. De claim van Jan Linders ‘het voordeel van het zuiden’ komt in de nieuwe supermarkt goed terug middels prachtige streekproducten en een focus op versproducten.

Jan Linders heeft de supermarkt in Amstenrade recent overgenomen van Albert Heijn. Deze overname past in de groeistrategie van Jan Linders. Supermarktmanager Suzanne Cartigny: ‘Na de korte maar grondige verbouwing vind ik het fantastisch om met mijn team klanten te mogen ontvangen en hen de service te bieden die zo kenmerkend is volgens de Jan Linders formule. We bieden daarbij de perfecte balans tussen kwaliteit én voordeel.

Nieuwe formule met deli-eiland
Jan Linders Amstenrade aan de Hoofdstraat is volledig ingericht volgens Jan Linders’ nieuwste formule met een focus op vers.  Niet alleen straalt de supermarkt het gevoel van het zuiden uit, dit komt ook terug in de producten, die waar mogelijk uit de eigen streek komen. Het zuidelijke gevoel wordt het sterkst ervaren bij het deli-eiland in het hart van de winkel. Op de ruime AGF afdeling en op de sfeervolle brood & banket afdeling ervaren klanten de grote focus op versproducten. Niet voor niets is Jan Linders recent voor de zevende keer door GfK uitgeroepen tot de beste supermarkt van Nederland in alle versproducten.

Een enthousiaste klant aan het woord: ‘Ik vind het fantastisch dat we in Amstenrade een eigen Jan Linders supermarkt hebben. Door de ruime keuze op de versafdelingen kan ik voor mijn gezin elke dag een gezonde maaltijd met voldoende groente op tafel te zetten. De supermarkt is erg overzichtelijk, dat maakt boodschappen doen zeer aangenaam!’

Extra acties voor Amstenrade
De opening wordt gevierd met extra veel openingsaanbiedingen. Daarnaast kunnen klanten sparen voor een gratis boodschappenpakket ter waarde van 50 euro. Op zaterdag 18 november is het feest en kunnen klanten van 10.00 tot 14.00 uur genieten van diverse festiviteiten met de nadruk op het uitgebreide versassortiment. Het thema van deze dag staat in het teken van Sinterklaas. Kinderen worden geschminkt en een piet deelt lekkernijen uit. Verder kunnen klanten genieten van diverse proeverijen en ze maken kans op mooie prijzen. Een dag om alvast in de agenda te zetten.

Terug