Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders opent twee nieuwe supermarkten in Helmond op donderdag 14 april

07-04-2016 09:57

Om 9.00 uur opent supermarktketen Jan Linders op donderdag 14 april de deuren van zijn twee allernieuwste supermarkten in Helmond. Jan Linders introduceert zich in de Brabantse stad met een supermarkt aan de Dijksestraat en een op het Janssen- en Fritsenplein in de wijk Mierlo-Hout.  De supermarktketen nodigt iedereen uit om naar de feestelijke opening te komen en kennis te maken met Jan Linders. De eerste 100 klanten ontvangen een gratis vlaai, de eerste 500 klanten krijgen een bos rozen mee naar huis. 

Algemeen directeur Leo Linders: 'De inwoners van Helmond zullen ervaren  wat ‘het voordeel van het zuiden’ exact  inhoudt.  We zullen hen inspireren op het ruime versplein met producten uit eigen streek. En met de meeste en beste aanbiedingen van Helmond. Ons onderscheidend vermogen wordt concreet gemaakt in wekelijks meer dan 100 acties, waaronder aanbiedingen op onze versafdelingen die al 6 jaar de beste van Nederland zijn!’

Extra openingsacties
De komende weken kunnen de inwoners van Helmond genieten van verschillende openingsacties in hun nieuwe supermarkten. Naast de vele extra aanbiedingen,  kunnen zij sparen voor een goed gevuld  boodschappenpakket en maken zij de eerste drie zaterdagen kans op mooie prijzen tijdens het ‘Rad van Fortuin’.

Overname Albert Heijn
De nieuwe supermarken bevinden zich in twee voormalige Albert Heijn supermarkten. Op 2 april sloten de beide panden, om daarna te starten met de verbouwingen naar de allernieuwste Jan Linders formule. 

Terug