Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders opent vernieuwde supermarkt op nieuwe locatie in Nederweert

10-04-2019 09:00Jan Linders opende woensdag 10 april een vernieuwde supermarkt op een nieuwe locatie aan de Burgemeester Hobusstraat in Nederweert. De supermarktketen verlaat daarmee het oude pand aan de Lambertushof. De supermarkt aan de Burgemeester Hobusstraat is geheel vernieuwd en het assortiment is flink  uitgebreid. De claim van Jan Linders ‘Het voordeel van het Zuiden’ wordt in de vernieuwde supermarkt waargemaakt middels veel streekproducten, het beste vers, klantgerichte medewerkers én wekelijks sterke aanbiedingen.

De verhuizing naar de nieuwe locatie is een gevolg van de overname van de EMTÉ-supermarkt in Nederweert door Jan Linders.

Burgemeester Evers van de gemeente Nederweert, die de supermarkt samen met algemeen directeur Leo Linders opende: ‘Jan Linders gelooft zowel in Nederweert als in alle klanten van Nederweert en omstreken. Wij als gemeente vinden het fantastisch om te zien dat Jan Linders de medewerkers van EMTÉ heeft overgenomen. Deze vernieuwde supermarkt op nieuwe locatie is prachtig geworden. Ik feliciteer Jan Linders namens de gemeente Nederweert!’

Uitgebreid assortiment
Als de beste supermarkt in vers spelen de versafdelingen groente & fruit, brood & banket en vlees een centrale rol in de vernieuwde Jan Linders-supermarkt. Klanten kunnen profiteren van veel streekproducten en iedere week opnieuw van de beste acties van Nederland.

Supermarktmanager Brigitte Velter: ‘Ik verwelkom graag alle inwoners van Nederweert en omstreken in onze vernieuwde supermarkt aan de Burgemeester Hobusstraat! We willen onze klanten inspireren en verrassen, en door de uitbreiding van ons assortiment bieden we de klant nog meer keuze! Voor het lekkerste brood van Nederweert ben je bij ons aan het juiste adres, want Jan Linders is ook recent door GfK voor de 14e keer verkozen tot Beste supermarkt in Brood van Nederland. Ook bieden we een zeer uitgebreid bier- en speciaalbier assortiment. Wij zijn afgelopen jaar voor de 6de keer verkozen tot de beste supermarkt in bier- en speciaalbier: voor ieder wat wils!’

Extra acties voor Nederweert 
De komende weken kunnen alle inwoners van Nederweert profiteren van extra veel scherpe openingsaanbiedingen. Daarnaast kunnen klanten sparen voor een boodschappenpakket ter waarde van 50 euro. Zaterdag 20 april is het feest en kunnen klanten op de Beleef!dag van 10:00 tot 14:00 uur genieten van diverse festiviteiten met een focus op het uitgebreide versassortiment. Klanten kunnen op deze feestelijke dag bijvoorbeeld genieten van diverse proeverijen en ze maken kans op mooie prijzen. Een dag om alvast in de agenda te noteren!

Terug