Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders roept 23 april uit tot Hemelse modderdag

07-04-2016 10:01

Als regionale supermarktketen haalt Jan Linders zo veel mogelijk producten uit eigen streek. Een mooi voorbeeld hiervan is Onze Trots Hemelse modder;  deze chocolademousse wordt op ambachtelijke wijze bereid in het Limburgse Sevenum. Extra trots is Jan Linders dat juist dit product is verkozen tot Beste Product van het Jaar. En om dát te vieren, is 23 april uitgeroepen tot Hemelse modderdag. Klanten mogen hun ‘engeltje’ opgeven, die volgens hen op die dag verwend mag worden met een Hemels verwenpakket.

Wie wilt u verwennen op Hemelse modderdag?
Hemelse modderdag is dé dag om diegene te verwennen die altijd voor anderen klaarstaat. Diegene die eerst aan anderen denkt en dan pas aan zichzelf. Hoe toepasselijk om dat ‘engeltje’ te verwennen met Hemels modder? Jan Linders zet dit principe extra kracht bij: van vrijdag 8 t/m zondag 20 april kunnen klanten hun engel opgeven. Jan Linders verloot onder de inzendingen vijf Hemelse verwenpakketten. De winnaars ontvangen op 23 april hun prijs uit handen van een heuse engel. Meer informatie is te vinden op janlinders.nl/hemelsemodderdag.

Beste product van het jaar 2015-2016
Het Beste Product van het jaar is een van de grootste verkiezingen waarbij consumenten bepalen wat de beste producten van Nederland zijn. Bijna 20.000 mensen namen dit jaar deel aan het onderzoek en beoordeelden  hun favoriete producten. Onze Trots Hemelse modder was niet het enige product van Jan Linders dat in de prijzen viel. Ook de Korengoud abrikozen-progresvlaai en Onze Trots Limburgs runderzuurvlees werden verkozen tot Beste Product van het jaar.

Terug