Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders Sint Anthonis opent feestelijk zijn deuren

16-04-2019 09:00Jan Linders opende dinsdag 16 april 2019 de deuren van haar vernieuwde supermarkt aan De Merret in Sint Anthonis. De supermarkt is vernieuwd en vergroot. Ook is het assortiment flink  uitgebreid. De claim van Jan Linders ‘Het voordeel van het Zuiden’ wordt in de vernieuwde supermarkt waargemaakt middels veel streekproducten, het beste vers, klantgerichte medewerkers én wekelijks sterke aanbiedingen.

Algemeen directeur Leo Linders opende de supermarkt: “Wat zijn we blij dat we onze klanten weer kunnen verwelkomen in onze prachtige vernieuwde supermarkt. We willen al onze klanten bedanken voor het geduld dat zij de afgelopen weken hebben gehad.”

Uitgebreid assortiment
Als de beste supermarkt in vers spelen de versafdelingen groente & fruit, brood & banket en vlees een centrale rol in de vernieuwde Jan Linders supermarkt. Klanten kunnen profiteren van veel streekproducten en iedere week opnieuw van de beste acties van Nederland.

Supermarktmanager Thijs van den Broek: ‘Ik ben blij dat we eindelijk de deuren van onze vernieuwde supermarkt kunnen openen en we –samen met mijn team– alle klanten weer kunnen verwelkomen. We willen onze klanten inspireren en verrassen. Door de uitbreiding van ons assortiment bieden we de klant nog meer keuze! Voor het lekkerste brood van Sint Anthonis zijn zij bij ons aan het juiste adres, want Jan Linders is recent door GfK voor de 14e keer verkozen tot Beste supermarkt in Brood van Nederland. Ook bieden we een uitgebreid zeer bier- en speciaalbier assortiment. Wij zijn afgelopen jaar voor de 6de keer verkozen tot de beste supermarkt in bier- en speciaalbier: voor ieder wat wils!’

Extra acties voor Sint Anthonis
De komende weken kunnen inwoners van Sint Anthonis profiteren van extra veel scherpe openingsaanbiedingen die alleen bij Jan Linders Sint Anthonis gelden.

Terug