Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders steunt 3FM Serious Request in Heerlen

14-12-2015 11:54

Serious Request

Dit jaar is 3FM Serious Request neergestreken in Heerlen. Met  zijn sterke verankering in het zuiden van het land, levert supermarktketen Jan Linders ook zijn bijdrage aan de actie. Jan Linders roept alle klanten op om mee te helpen:  Wanneer klanten van 14 tot en met 20 december hun statiegeld doneren, verdubbelt Jan Linders het bedrag. De opbrengst komt ten goede van kinderen en jongeren in oorlogsgebieden, een project van Het Nederlandse Rode Kruis.

Jan Linders steunt met statiegeldactie
Van maandag 14 t/m zondag 20 december doen alle 57 Jan Linders supermarkten mee met de statiegeldactie. In die week staan er zuilen bij alle statiegeldautomaten waar klanten hun statiegeldbon kunnen inleveren. En die bedragen worden direct door Jan Linders verdubbeld. In Heerlen, waar Jan Linders vier supermarkten heeft, staat van zondag 20 tot en met woensdag 23 december iedere dag een speciale wagen voor één van die supermarkten. Hier kan iedereen zijn lege flessen doneren. Op 24 december zal het totaalbedrag worden aangeboden bij het Glazen Huis.  

3FM Serious Request in Heerlen
Van 18 t/m 24 december 2015 zullen Giel Beelen, Paul Rabbering en Domien Verschuuren bivakkeren in het Glazen Huis op het Pancratiusplein in Heerlen. Zoals ieder jaar halen zij hiermee geld op voor een project van het Nederlandse Rode Kruis. Dit jaar gaat het bedrag – onder de slogan ‘Let’s keep them going’ – naar kinderen en jongeren in conflictgebieden.

Terug