Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders Supermarkten introduceert De Meedenkers van Jan Linders

07-03-2017 08:05

Jan Linders Supermarkten is gestart met De Meedenkers van Jan Linders. Een initiatief waarbij consumenten worden uitgenodigd mee te denken over vraagstukken over bijvoorbeeld assortiment, acties en communicatie op de winkelvloer. Als regionale supermarkt van en voor het zuiden staat Jan Linders al dicht bij zijn klanten. Met hulp van De Meedenkers van Jan Linders wil de supermarktketen klanten nóg beter leren kennen en vooral ook hun mening ophalen om de dienstverlening verder te verbeteren. 

Nog beter begrijpen hoe het zuiden eet en wat klanten beweegt

“Het is onze missie om écht te begrijpen hoe de consument in het zuiden eet. Onze pay-off is niet voor niets ‘Het voordeel van het zuiden’. Dat uit zich onder andere in onze focus op vers en streekproducten, maar ook in onze service en in onze acties. We zien dat onze klanten ons om die reden erg waarderen. De Meedenkers van Jan Linders biedt ons de mogelijkheid rechtstreeks de dialoog aan te gaan met consumenten in ons marktgebied en juist die zaken verder te verbeteren”, aldus de supermarktketen.

Online
De Meedenkers van Jan Linders wordt initieel als online klantenpanel uitgerold.  Na de opstartfase zal het panel ook offline worden ingezet, bijvoorbeeld in de vorm van focusgroepen en instore onderzoek. Resultaten van de onderzoeken worden regelmatig aan het panel teruggekoppeld en doorgevoerde suggesties en verbeteringen zullen via diverse kanalen, zoals website, nieuwsbrief en instore, gecommuniceerd worden.

Klanten én niet-klanten uit het marktgebied van Jan Linders kunnen zich vanaf nu aanmelden voor De Meedenkers van Jan Linders. Dit kan via www.janlinders.nl/meedenkers.  


Terug