Home Pers & nieuws Nieuws Details

Jan Linders trakteert heel Tienray op optocht-snack

23-02-2017 12:11

Inwoners van Tienray worden tijdens de plaatselijke carnavalsoptocht op maandag 27 februari a.s. door Jan Linders Supermarkten getrakteerd op een gratis optocht-snack. In Tienray ontstond de grootste verzameldrang rondom de carnavalsspeldjes die Jan Linders dit jaar in aanloop naar Carnaval bij boodschappen verstrekte. Daarmee winnen zij een gratis optocht-snack voor het hele dorp. 

Snack voor het hele dorp
Jan Linders Supermarkten weet als dé supermarkt van het zuiden als geen ander hoe carnaval gevierd wordt. Een lekkere snack tijdens de optocht gaat er bij iedereen wel in en zo kwam de supermarktketen op het idee om deze wedstrijd uit te schrijven.Jan Linders Supermarkten stelt daarom samen met partner Beckers broodjes frikandel ter beschikking. Tussen 13.00 en 17.00 uur, de tijd dat de optocht door Tienray trekt, staat een grote frituurkar op de parkeerplaats van de supermarkt. De voorbijtrekkende optochtdeelnemers én toeschouwers worden uitgenodigd kostenloos een broodje frikandel te komen eten.

Carnavalsspeldjes
De actie met de carnavalsspeldjes is een gigantisch succes. Onder andere tijdens de LVK-finale waren de speldjes al veelvuldig op carnavalsjassen en –hoeden te bewonderen. Klanten van Jan Linders ontvingen vanaf 15 euro aan boodschappen een speldje met de dorps- of stadsnaam, de provincievlag of een grappige emoticon uitkiezen. In Tienray ontstond de grootste verzameldrang, waardoor de speldjes daar dan ook op zijn. Ook veel andere vestigingen van de supermarktketen zijn inmiddels door de voorraad heen. Nu heel het zuiden versierd is, kan de carnaval écht beginnen.

Facebook
Op social media wordt de actie met de gratis optocht-snack in Tienray al direct opgepakt. Op de facebookpagina facebook.nl/janlinderstienray kunnen carnavalsvierders laten weten of ze ook een broodje frikandel komen eten. Aanmelden is niet verplicht.


Terug